29 / 03 / 2024

IKEA ürünleri

IKEA ürünleri

Dünyanın en önemli varlıkları olan çocuklar için en iyisini düşünen IKEA, çocuklar büyüdükçe değişen ihtiyaçlarına uygun ürünler tasarlıyor.

IKEA Sevgililer Günü'ne özel yeni öneriler sunuyor!

Yılın en romantik günü yaklaşıyor. 14 Şubat “Sevgililer Günü”nünü evde, sevdikleriyle birlikte geçirmeyi tercih edenlere, IKEA bu yıl birbirinden hoş öneriler sunuyor.

IKEA yeni koleksiyonunu hayata geçiriyor!

İyi kaliteyi iyi fiyatla sunan, konfor ve fonksiyonelliği tasarımla buluşturan IKEA, her yeni koleksiyonla, günlük hayatı daha güzel ve kolay hale getirecek fikirler sunmaya devam ediyor.

Ikea'da büyük kış indirimi başladı!

Ikea'da büyük kış indirimi başladı. IKEA Türkiye, her zevke uygun, iyi kaliteyle düşük fiyatı buluşturan yüzlerce ürüne, 20 Aralık - 25 Ocak tarihleri arasında kış indirimi uyguluyor.

IKEA, bin TL ve üzeri alışverişlerde, 75 TL hediye çeki sunuyor!

Her zevke ve her bütçeye uygun binlerce çeşit mobilya ve ev aksesuvarını “iyi fiyat, iyi kalite”yle sunan IKEA Türkiye, hediye çeki kampanyasıyla, müşterilerini mağazalarına davet ediyor.

IKEA'da 1 Mart-2 Haziran arası mutfak kampanyası!

IKEA mağazalarında 1 Mart-2 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak “Mutfak Kampanyası” ile tasarım ve işlevsellik mutfaklara taşınıyor

IKEA, tüm Türkiye'ye internet ile ulaşacak!

IKEA, kısa bir süre önce mağazalarının bulunmadığı illerde başlattığı internetten alışveriş sistemini, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa şehirlerinde de uygulamaya alarak tüm Türkiye'ye ulaşıyor

Dia Ahşap Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dia Ahşap Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nail Altındağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de Ataşehir, Yenişehir Mahallesi, Battalgazi Sokak'ta kuruldu.

Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlugül İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alperen Yazıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ekim'de kuruldu.

Mutlugil İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlugil İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Nakliyat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alperen Yazıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ekim'de kuruldu.

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi!

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi. Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu.

Yapı ürünleri sektörü yılı 13 milyar dolarla kapatacak!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) Genel Sekreteri Oğuz Tezmen, 2013'te ciroda yaklaşık yüzde 18 büyüyen sektörün bu yılı ise 12 ile 13 milyar dolar arasında hacimle kapatmayı beklediklerini söyledi...

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Yıldırım, Zakir Allak tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

IKEA ürünleri Haberi

IKEA ürünleri

IKEA'da çocuk ürünleri; 0-2,  3-7 ve 8-12 yaş gruplarına göre farklılaşıyor. Mobilyalar, mama sandalyeleri, beslenme ve bakım gereçleri, oyuncaklar, tekstil ürünleri ve dekoratif aksesuarlar yaş aralıklarının ihtiyaçlarına göre tasarlanıyor. Ürünlerin sağlamlığı ve sağlığa uygunluğu, dünyanın en zor güvenlik testlerinden geçirilerek belirleniyor.  


Çocuklarınızın İhtiyaçlarına Cevap Veren Fonksiyonel Ürünler


IKEA'nın ürün gamında 0-2 yaş için bebek karyolaları, yatakları ve alt değiştirme masaları yer alıyor. IKEA'da güvenlik en önemli konulardan biri olduğu için özellikle bebek ve çocuk karyolalarında ürünler, çarpma ve basınç gibi birçok testten geçiriliyor. Mobilyaların ayarlanabilir ve zaman içinde küçük ekleme veya çıkarmalarla farklı alanlarda kullanılabiliyor olması da kullanışlılığını arttırıyor. Örneğin, bebeğiniz için kullandığınız alt değiştirme masasını, tek bir vidayı bile oynatmadan ileride kolayca bir şifonyere dönüştürebilirsiniz. 


Küçük çocuklar için beslenme de...