29 / 03 / 2024

Cam Kuleler'de 2.5 milyona daire!

Cam Kuleler'de 2.5 milyona daire!

Büyük şehirlerde duymaya alışık olduğumuz milyon dolarlık lüks rezidans projeleri Anadolu kentlerine taşındı. Adana'da yapılan Cam Kuleler'de bir daire 2.5 milyon liraya satılıyor. Projenin müşterileri arasında İncirlik Üssü'nde çalışan ABD'liler bile var



Son zamanlarda istanbul, İzmir,  Ankara  gibi büyük kentlerde, milyon liralara satılan dairelerin olduğu rezidans projeleri Anadolu kentlerine de taşındı. özellikle güneydeki illerde birbiri ardına başlayan lüks rezidans projeleri dikkat çekiyor. Bölgedeki zengin kesimin istanbul'daki lüks projelere yatırım yaptığını fark eden yerel inşaat şirketleri de kendi illerinde yatırıma uygun lüks projelere imza atıyor. Bu tip projelerin öne çıktığı iller arasında ise  Adana  ve Gaziantep dikkat çekiyor. Öyle ki, şehrin en merkezi bölgesinde en büyük ve lüks dairelerin 500 - 700 bin liraya satıldığı Adana'da artık 2.5 milyon liralık dairelerin olduğu rezidans projeleri hayata geçiyor. Rişvanoğlu inşaat'ın gerçekleştirdiği Cam Kuleler projesinde daire fiyatları 515 bin ila 2.5 milyon lira arasında değişirken, Gaziantep'te Sinpaş ve paralel yapı'nın ortak yürüttüğü Antepia projesinde 1 milyon 800 bin liraya kadar çıkıyor.

şžEHRİN EN YÜKSEK BİNASI
Temeli 7 Mayıs 2011'de atılan Cam Kuleler, bölgenin en çok ilgi gören projeleri arasında yer alıyor. 30 katlı iki kulesiyle Adana'nın en yüksek binası olmaya hazırlanan projede, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon konut tipleri yer alıyor. 166 metrekare ile 550 metrekarelik daireler dubleks, tek kat, teraslı ve kat bahçeli olarak çeşitlere ayrılıyor. Toplam 132 adet konut ve 67 farklı konut tipinin bulunduğu Cam Kuleler'in en büyük özelliği ise her konut tipinden sadece iki adet yapılıyor olması. Ev fiyatlarının 550 bin ila 2.5 milyon lira arasında değiştiği projede satılan 2 milyon 500 bin liralık lüks dairenin içinde kendi yüzme havuzu da bulunuyor. 30 katlı iki kule şeklinde yapılacak Cam Kuleler, tabandan tavana kadar camla kaplı olacak.

ÖZEL TERASLI daireler
Türkiye'de ilk kez uygulanacak birçok özelliğe sahip projede 'otomatik cam yüzey silecekleri' bulunacağını söyleyen Rişvanoğlu inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Barış Rişvanoğlu, böylelikle sileceklerin suya duyarlı sensörleriyle tüm cam yüzeyi yukarıdan aşağıya temizleyeceğini anlatıyor. dairelere özel teraslarda uzaktan ısıtma ve soğutulabilme özelliğine sahip balkon yüzme havuzları da projenin dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.

Amerikalılara 5 daire satıldı
ROJEDE yer alacak 132 dairenin 47'si şimdiden satılmış. Satılan dairelerin 1 - 1.5 milyon lira fiyat aralığında olduğunu söyleyen Barış Rişvanoğlu, müşterilerle ilgili şu bilgileri veriyor: '1 milyon 680 bin liralık dairelerden birini Suriye'de yaşayan Adanalı bir müşterimiz aldı. İncirlik Üssü'nde çalışan 5 Amerikalıya sattığımız daireler de yine 1.5 milyon liralıklardan. Geri kalan daireleri ise çoğunluğu Almanya, Hollanda, Fransa ve İngiltere'de yaşayan Adanalılar satın aldı.'

2.5 milyon liralık dairede yok yok!
2.5 milyon liraya satılacak olan 685 metrekarelik dairelerin özellikleri ise şöyle: Toplam 685 metrekare, 6 oda 2 salon, 60 metrekare özel yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness center ve 80 metrekare bahçe. Ayrıca bu dairelerde kullanılacak ürünleri ve markaları müşterinin kendisi seçebiliyor. Diğer daireler ise 'tek kat veya dubleks', 'balkon jakuzi havuzlu veya balkon yüzme havuzlu' ve 'saunalı ve/veya teraslı' olmak üzere üç şekilde tasarlanmış. Tüm dairelerde smart kartlı giriş sistemleri, uzaktan kumandayla açılan güneş ışığına duyarlı polaroid camlı balkonlar ve kar duşları da bulunuyor.

Sabah

 


Geri Dön