19 / 04 / 2024

çanakkale Belediyesi, gençlik merkezi yaptıracak!

çanakkale Belediyesi, gençlik merkezi yaptıracak!

çanakkale Belediye Başkanlığı, mülkiyeti  kendisine ve şahıslara ait olan 1828,74 metrekare arsa üzerine mevcut imar  durumuna uygun olarak, 'gençlik merkezi demokrasi atölyesi ve iş merkezi'  yaptırmak üzere ihale açtı



çanakkale Belediye Başkanlığı, mülkiyeti  kendisine ve şahıslara ait olan 1828,74 metrekare arsa üzerine mevcut imar  durumuna uygun olarak, 'gençlik merkezi demokrasi atölyesi ve iş merkezi'  yaptırmak üzere ihale açtı.
               
Buna göre mülkiyeti, çanakkale Belediyesi ile Emine Sevil Yılmaz, Ahmet  Osman Yılmaz, Cemile Cansel Akbulut, Fatma Birsen Külahlı, Cem Cihat Yılmaz,  Momoş çoktin ve Gülten Deveci"ye ait olan 73 numaralı parselde kayıtlı, 1828,74  metrekare arsanın üzerinde, mevcut imar durumuna uygun olarak söz konusu atölye  ve iş merkezinin projelendirilmesi ve üretilen projeye uygun olarak inşaat  yaptırılacak.
               
İhale, 18 Ocak 2011 tarihinde saat 13.00"de kapalı teklif usulü ile  çanakkale Belediyesinde gerçekleştirilecek.
               
Tahmini bedeli 8 milyon 339 bin 228,73 lira olarak belirlenen ihalede  katılımcılardan tahmin edilen bedelin yüzde 3"ü olan 250 bin 176,86 lira  tutarında geçici teminat alınacak.
               
Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi bedel ödeyerek,  çanakkale Belediye Başkanlığı Emlak Kamulaştırma şžefliği"nden satın alabilecek.
AA


Geri Dön