27 / 04 / 2024

Çanakkale Lapseki'ye millet bahçesi müjdesi!

Çanakkale Lapseki'ye millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Lapseki Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.



Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Lapseki Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, merakla beklenen Lapseki Millet Bahçesi'nin 35 bin 525 metrekare alan üzerinde hayata geçirileceğini belirtti.

Çanakkale Lapseki ye millet bahçesi müjdesi!

Lapseki Millet Bahçesi projesinde, bisiklet ve yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, otopark, etkinlik çayırı yer alacak. Millet bahçesi projesinin Çanakkale'ye yeni bir soluk getireceğini belirten Yılmaz, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Yaptığımız projemizle sadece Lapseki'ye değil Çanakkale'ye de hizmet edeceğiz. 2022 yılında Lapseki, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün de hizmete açılmasıyla çok farklı, çok modern yaşanabilir bir kimliğe bürünecek. Projelerimizin gerçekleştirilmesinde sürekli bizlere destek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş'a, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'a, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu'na,  TOKİ  Başkanı Ömer Bulut'a ve bu kıymetli projede emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ediyorum."

TOKİ'den 7 ile yeni millet bahçesi geliyor!


Geri Dön