29 / 03 / 2024

Çankaya Mahall Ankara ödeme koşulları!

Çankaya Mahall Ankara ödeme koşulları!

Firma: Türkerler İnşaat

Proje: Mahall Ankara

Toplam 246 adet daireden meydana gelen projede 64 adet dükkan satışa sunuldu. Projede dükkan ve ofis de bulunuyor. Çankaya Mahall Ankara ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.



Ofis ve dükkanların yanı sıra 246 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 olarak dizayn edildi. Proje Türkerler İnşaat imzası taşıyor.


Sosyal alanları arasında projede buhar odası, yürüyüş yolları, cafe, spor alanları, fitness merkezi, rekreasyon alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, sauna ve restoranlar yer alıyor.


Daire büyüklüklerinin 70,10 metrekare ile 1.778,16 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Çankaya  Mahall Ankara  projesi  Ankara  İl'i Çankaya İlçe'sinde hayata geçiriliyor.


Çankaya Mahall Ankara  projesi ulaşım bilgisi kapsamında Eskişehir Yolu'na, Anadolu Bulvarı'na ve Kızılay-Çayyolu metro hattına yakın konumda bulunuyor.


Çankaya Mahall Ankara ödeme koşulları kapsamında satılık dükkan ve daireler için yüzde 1 peşin ödemelerde, kalan yüzde 24'lük kısım senetle, kalan kısım ise banka kredisi ile ödenebiliyor.


Mahall Ankara Çankaya adres bilgileri: Eskişehir Yolu (Dumlupınar Bulvarı) 9.km Çankaya 06800 Ankara – Türkiye


Telefon: 0 312 287 35 65 

Web adresi: www.mahallankara.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön