19 / 04 / 2024

Çankaya'da yol çalışmaları devam ediyor!

Çankaya'da yol çalışmaları devam ediyor!

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçede yer alan 108 mahallede imar planı ve yol profili düzenlenmiş yerlerin yol açım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.



Çankaya Belediyesi Fen İdleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçede yer alan 108 mahallede imar planı ve yol profili düzenlenmiş yerlerin yol açım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, vatandaşların memnuniyeti göz önünde tutularak yapılan çalışmalarda yer tespitleri yapılan, incelemeler sonucu sorunsuz bölge konumunda bulunan yerlerde iş planı gereği yol açım çalışmalarını sürdürürken son olarak Seyranbağlan, Mürsel Uluç, Keklikpınan, İlker ve Öveçler Mahallelerinde çalışmalarını tamamladı. 

Bölgelerde yol açım çalışmalarının yanı sıra bozulan yollarda ve gecekonduların yoğun olduğu bölgelerde malzemeli bakım çalışmalarını da planlar doğrultusunda gerçekleştiren ekipler, boş alanlarda ve gecekondu buda oluşan moloz yığınlarını da çevre düzenlemesi çerçevesinde temizliyor. Çankayalı vatandaşların sorunsuz şekilde yaşayabilmeleri için özverili biçimde çalışmalarına devam eden ekipler; dozer, silindir, greyder ve kamyondan oluşan ekipmanlarla 2014 yılının ilk 2 aylık biriminde 2,5 kilometre yeni yol açtı. 


Belde


Geri Dön