18 / 04 / 2024

Canon Eurasia inşaat sektöründe bir ilki başlattı!

Canon Eurasia inşaat sektöründe bir ilki başlattı!

Canon, inşaat sektöründe kullanılan, projelerin taranması ve yazdırılmasını sağlayan CAD ürün grubu yazıcılarda yeni bir uygulamaya geçti. CAD ürün grubu için ücretsiz kurulum ve 2 yıl yerinde servis hizmeti vermeye başlayan Canon Eurasia sektörde bir ilki başlattı



İstanbul, 19 Haziran 2017 - Görüntüleme çözümlerinde dünya lideri Canon, kapsamlı ofis teknolojisi portföyünü yeni hizmetlerle güçlendiriyor. Canon Eurasia, sektörde ilk kez mimarlık ve mühendislik ofislerinin tercih ettiği CAD ürün grubu için 2 yıl yerinde servis garantisi ve ücretsiz kurulum hizmeti başlattı. Canon Eurasia, böylece her iki hizmeti birlikte sunarak sektörde de bir ilki gerçekleştirmiş oldu. Söz konusu ürünler özellikle inşaat sektöründe projelerin büyük boyutlarda yazdırılması ve taranması için kullanılıyor.


Canon Eurasia, mimarlık ve mühendislik ürünlerini kullanan müşterilerinin ihtiyacı olduğu her an yanında olmayı hedefliyor. Ücretsiz kurulum ve 2 yıl yerinde servis garantisi imagePROGRAF iPF670, imagePROGRAF iPF680, imagePROGRAF iPF770, imagePROGRAF iPF 780, imagePROGRAF iPF785, imagePROGRAF iPF830 ve imagePROGRAF iPF 840 modelleri için geçerli olacak.


Verimlilik için tasarlandılar

Tüm CAD serisi modelleri, orta ve düşük hacimde baskı ihtiyacı olan mimari, mühendislik ve müteahhitlik firmalarına uygun bir kopyalama çözümü sunuyor. Tüm modeller, işletmelerin verimliliklerini artırmak üzere özel olarak tasarlandı. imagePROGRAF modelleri, dayanıklı bir çok işlevli cihazın sahip olduğu tüm işlevler ve esneklikle birlikte gerçek anlamda basitlik ve kompakt bir boyut talep eden küçük ölçekli işletmeler için özel olarak tasarlandı. İşbirlikleri kurarak çalışmaya olanak tanıyan araçlar sunan yeni cihazlar, belge inceleme ve paylaşma süreçlerini çok daha etkili ve basit hale getiriyor. Çok yönlü, verimli ve kullanıcı dostu yapılarıyla yeni cihazlar, işletmelere onların ihtiyaçlarına en uygun çözümler sunmayı hedefliyor.


‘2 yıl boyunca kesintisiz yanlarındayız’

Canon Eurasia B2B Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Yiğiter, yeni hizmet ile ilgili şöyle konuşuyor: “Pazarda alacağımız tüm aksiyonları; müşteri memnuniyetini işimizin merkezinde tutan Canon felsefesi ile ele alıyoruz. Bu anlamda; CAD ürün grubunda, kurulum ve 2 yıl yerinde servis hizmetini ücretsiz olarak sunmak bizler için oldukça önemliydi. 15 Mayıs itibariyle devreye aldığımız bu uygulamamız ile CAD ürünlerimizi kullanan müşterilerimizin 2 yıl boyunca kesintisiz olarak yanında olacağız.”


Geri Dön