19 / 04 / 2024

Canon Eurasia

Canon Eurasia

Canon, inşaat sektöründe kullanılan, projelerin taranması ve yazdırılmasını sağlayan CAD ürün grubu yazıcılarda yeni bir uygulamaya geçti. CAD ürün grubu için ücretsiz kurulum ve 2 yıl yerinde servis hizmeti vermeye başlayan Canon Eurasia sektörde bir ilki başlattı

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu, "A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ", "Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi AŞ", "Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret AŞ" ve "Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ"nin halka arzı için onay verdi.

CANON Yazıcı en uygun fiyatıyla A101’e geliyor! Yetişen alır!

A101 marketler her hafta olduğu gibi bu hafta da yepyeni ürünlerin yer aldığı bir katalog yayınladı. Yeni hafta için yayınlanan katalogda özellikle teknolojik ürünler dikkat çekiyor.

Teknosa'da Canon EOS M6 dijital fotoğraf makinesi 2800 TL indirim! İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Canon EOS M6 dijital fotoğraf makinesine 2800 TL indirim geldi. Peki, Canon EOS M6 dijital fotoğraf makinesi fiyatları ne kadar oldu? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Canon Powershot SX70 HS satışta! İşte 3 Nisan 2022 fiyat listesi...

Teknolojik ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunmaya devam eden Teknosa, Canon Powershot SX70 HS dijital fotoğraf makinesini satışa çıkardı. Peki bu ürünün fiyatı kaç TL? İşte Canon Powershot SX70 HS fiyat ve ürün bilgisi...

Media Markt'ta Canon Dijital Kompakt Fotoğraf Makinesi satışta! İşte 26 Mart 2022 fiyat bilgisi...

Teknolojik ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunmaya devam eden Media Markt, Canon Dijital Kompakt Fotoğraf Makinesi'ni satışa çıkardı. İşte ürün ve fiyat bilgisi...

Hırdavat sektörü Hardware Eurasia’da buluştu!

Avrasya’nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia kapılarını bugün açtı. İşte detaylar...

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

İstanbul'daki 2 yeni metro hattında çalışmalar başladı!

Eurasia Rail'de konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul ve Türkiye'de yapılan ulaşım yatırımları hakkında açıklamada bulundu. 

Özak GYO'ya özel sektörün en yüksek kredi notu!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın ulusal ve uluslararası düzeyde yatırım yapılabilir kategorisindeki notunu yükseltti.

Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

JCR Eurasia Rating tarafından Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu "AA (Trk)", Kısa Vadeli Ulusal Notu "A-1+ (Trk)" olarak belirlendi.

EurAsia Proptech Webinar'ı 26 Ocak'ta!

EurAsia Proptech Initiative'in 2021 yılı ilk etkinliği olan Proptech Webinarı GYODER ve Ulı desteği ile  26 Ocak'ta düzenlenecek.

Canon Eurasia Haberi

Canon Eurasia

İstanbul, 19 Haziran 2017 - Görüntüleme çözümlerinde dünya lideri Canon, kapsamlı ofis teknolojisi portföyünü yeni hizmetlerle güçlendiriyor. Canon Eurasia, sektörde ilk kez mimarlık ve mühendislik ofislerinin tercih ettiği CAD ürün grubu için 2 yıl yerinde servis garantisi ve ücretsiz kurulum hizmeti başlattı. Canon Eurasia, böylece her iki hizmeti birlikte sunarak sektörde de bir ilki gerçekleştirmiş oldu. Söz konusu ürünler özellikle inşaat sektöründe projelerin büyük boyutlarda yazdırılması ve taranması için kullanılıyor.


Canon Eurasia, mimarlık ve mühendislik ürünlerini kullanan müşterilerinin ihtiyacı olduğu her an yanında olmayı hedefliyor. Ücretsiz kurulum ve 2 yıl yerinde servis garantisi imagePROGRAF iPF670, imagePROGRAF iPF680, imagePROGRAF iPF770, imagePROGRAF iPF 780, imagePROGRAF iPF785, imagePROGRAF iPF830 ve imagePROGRAF iPF 840 modelleri için geçerli olacak.


Verimlilik için tasarlandılar

Tüm CAD serisi modelleri, orta...