26 / 04 / 2024

Capatect enerji verimliliğini artırmayı hedefliyor!

Capatect enerji verimliliğini artırmayı hedefliyor!

Son 10 yılda 83 milyon m2 yalıtım uygulaması yapan Capatect, yalıtım yaptığı binalarda yaklaşık %50 oranında daha az enerji tüketilmesini sağlayarak, yaklaşık 2 MİLYAR m³ doğalgaz kullanımına engel oldu



Son 10 yılda 83 milyon m2 yalıtım uygulaması yapan Capatect, yalıtım yaptığı binalarda yaklaşık %50 oranında daha az enerji tüketilmesini sağlayarak, yaklaşık 2 MİLYAR m³ doğalgaz kullanımına engel oldu. Bakanlık tarafından son 10 günde bazı ülkelerin yıllık doğalgaz kullanımı kadar doğalgazın tüketildiği açıklandı.


Filli Boya Yalıtım Capatect, “Enerji Tasarrufu” haftası dolayısıyla, enerji verimliliği konusunda bilinçlendirme politikasını devam ettiriyor ve evlerimizde ısınma için harcadığımız enerjiyi yaklaşık %50 oranında azaltabileceğimize dikkat çekiyor.


Gülay Dindoruk: “Ülkemizde Enerji Verimliliğini Arttırmak En Büyük Hedefimiz.”


Filli Boya Yalıtım – Capatect Isı Yalıtım adına Gülay Dindoruk konuyla ilgili olarak, ısı yalıtımından kişi başı 280 TL tasarruf sağlamasının, 4 kişilik bir ailenin yıllık 1.120 TL tasarruf sağlaması anlamına geldiğini ve bu miktarın ailenin yıllık pazar masrafının yaklaşık yarısına tekabül ettiğini söyledi. Büyüyen ve gelişen Türkiye’nin 2023 ve 2050 vizyonlarında, yalıtım sektörünün rolüne dikkat çeken Dindoruk, “Son tüketicilerin yalıtım ve Kentsel Dönüşüm Projesi konularında yeterince bilinçlenmesi ile birlikte sektörümüz büyük gelişmeler yaşıyor. Filli Boya Yalıtım olarak ülkemizde enerji verimliliğini arttırmak en önemli hedefimizdir.” dedi.



Geri Dön