26 / 04 / 2024

Caprice Gold fiyatları!

Caprice Gold fiyatları!

Firma: Jetpa Holding

Proje: Caprice Gold

Caprice Gold fiyatları ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Jetpa Holding'in hayata geçirdiği Bayrampaşa Caprice Gold projesinin bu yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. Caprice Gold Bayrampaşa projesi 26 katlı tek blok olarak yükseliyor...




20 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor olan  Caprice Gold  projesi  Jetpa Holding  tarafından hayata geçiriliyor. Jetpa Holding Caprice Gold projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bayrampaşa ilçesinde yükseliyor.


Caprice Gold fiyatları öncesinde Caprice Gold Bayrampaşa projesinden bahsedelim. Bayrampaşa Caprice Gold projesinde 300 adet saray odası, 234 adet özel saray odası, 14 adet kral dairesi bulunuyor.  Bayrampaşa Caprice Gold teslimleri 2013 yılı sonunda yapılıyor.


Jetpa Holding Caprice Gold projesi Bayrampaşa'da Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile ORA Alışveriş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor. Caprice Gold Bayrampaşa projesinde 17 metrekare ile 34 metrekare arasında değişen odalar yer alıyor.



Caprice Gold fiyatları!


Caprice Gold fiyatları için 444 44 25 telefon numarasını arayıp, Jetpa Holding Caprice Gold satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Caprice Gold Bayrampaşa projesi 26 katlı tek blok olarak hayata geçiriliyor. 



Jetpa Holding Caprice Gold nerede?

Jetpa Holding Caprice Gold adres : Bayrampaşa, Forum İstanbul, ORA AVM yanı, 34035 İstanbul



Jetpa Holding Caprice Gold iletişim

Telefon: 444 44 25

Web Adresi: www.caprice.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön