25 / 04 / 2024

Caprice Palas Termal iletişim!

Caprice Palas Termal iletişim!

Firma: Jetpa Holding

Proje: Caprice Thermal Palace

Didim Akbük Koyu'nda Jetpa Holding tarafından inşa edilen Caprice Palas Termal iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. 37 farklı oda tipinin yer aldığı proje devremülk projesi olarak yükseliyor...



Caprice Palas Termal iletişim bilgileri ne göre proje, Aydın Didim'de yer alan Akbük Koyu'nda inşa ediliyor. Caprice Palas Termal projesi 37 farklı oda çeşidinden oluşuyor. Fiyatlar dönemlik olarak farklılık gösteriyor. Yaz dönemi fiyatlarının 12 bin 411 liradan başladığı Caprice Palas Termal projesinde bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Jetpa Holding tarafından konumlandırılan Caprice Palas Termal'de; restoran, kafe, toplantı salonu, özel plaj, basketbol sahası, sauna, futbol sahası, hamam ve bay ile bayanlara özel yüzde havuzu bulunuyor.


Akbük'te denize sıfır konumda yükselen Caprice Palas Termal'de farklı kampanyalar bulunuyor. Projede 7 yıl kal 3 yıl öde kampanyası ile;


Ocak ayı için fiyatlar 3 bin 634 liradan,

Temmuz ayı için fiyatlar 12 bin 411 liradan başlıyor. 


Caprice Palas Termal projesi; Bodrum havaalanına 75 kilometre, Adnan Menderes Havaalanına 150 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.


Caprice Palas Termal iletişim;


Telefon: 444 44 25

Web adresi: caprice.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön