16 / 04 / 2024

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum'u kişiye özel yaşayın!

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum'u kişiye özel yaşayın!

Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences ile Bodrum’u kişiye özel yaşama imkanı sunuyor.



Uluslararası otel zinciri Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences ile Bodrum’u kişiye özel yaşama imkanı sunuyor.

Denize sıfır, kendine ait plajlı, bahçeli ve teraslı rezidansları ile birbirinden farklı özelliklere sahip evler Caresse Bodrum içerisinde Bitez koyunun en özel noktasında yer alıyor.

Uluslararası otel, lüks rezidans ve villa projeleri ile göz dolduran Vizon Design kurucusu İç Mimar Onur Özgül tarafından tasarlanan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum rezidansları sade, şık ve eklektik detayları ile zamansız bir tasarım dilini de yansıtıyor.

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum u kişiye özel yaşayın!

“Caresse The Residences-Bodrum”’un tasarım dilindeki özgür ve organik yapısı, ve birbirinin içine geçen detayları, lüks ve göz alıcı Bodrum manzarası ile bir araya geliyor. Caresse The Residences-Bodrum’da, 1 oda 1 salon 120 metrekareden, 5 oda 2 salon 480 metrekareye kadar bahçeli ve teraslı 7 farklı tip 64 rezidans bulunuyor. Rezidansların odalarına ilave olarak binaların dış kısımlarında Junior Suit ve One Bedroom Suit değerlerinde ayrı bir yaşam alanı sunulan bağımsız misafirhaneleri de yer alıyor.

İç Mimar Onur Özgül, Caresse Bodrum rezidanslarında tercih ettiği samimiyet ile kucaklayan renkleri, huzurlu ve karakter sahibi tasarımlarının ilhamını, dünyanın dört bir yanına yaptığı gezi ve iş seyahatlerinin bir harmanı olarak birleştirerek hayat verdiğini söylüyor.

Caresse The Residences-Bodrum ev sahipleri, tüm otel concierge hizmetlerinden yararlanmanın yanı sıra Caresse Bodrum’un bu yaz Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek geçtiğimiz günlerde açtığı ve Bodrum’a şimdiden yemekleri, ambiyansı ve müzikleri ile imza atan Buddha-Bar Beach’in de öncelikli listesinde yer alıyor.

 

http://www.caresseresidences.com/


Geri Dön