19 / 04 / 2024

Carre Design Manavgat'ta açıldı!

Carre Design Manavgat'ta açıldı!

Gökçe ve Tuğçe Durmaz kardeşlere ait Carre Design adlı mimari ve iç mimari tasarım üzerine hizmet verecek olan ofis düzenlenen tören ile açıldı.



Gökçe ve Tuğçe Durmaz kardeşlere ait Carre Design adlı mimari ve iç mimari tasarım üzerine hizmet verecek olan ofis düzenlenen tören ile açıldı.


Aşağı Hisar Mahallesi 4502 Sokak No:5/1 adresinde, Hisar Camii’nin arkasında, Manavgat’ın tanınmış simalarından olan Raif Durmaz’ın kızları Gökçe ve Tuğçe Durmaz kardeşlere ait mimari ve iç mimari tasarım ofisi Carre Design yapılan tören ile cumartesi günü açıldı. Açılış kurdelesini CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve MATSO Başkanı Ahmet Boztaş’ın kestiği ofisin açılış törenine İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar’ın yanı sıra oda başkanları, turizmciler, iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri katıldı.


Nehir Gaztesi




Haber Antalya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Eski Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yapan Turizmci İşadamı Raif Durmaz'ın kızları Y. Mimar Gökçe Durmaz ve İç Mimar Tuğçe Durmaz'ın mimari ve iç mimari tasarım üzerine hizmet verecek olan "Carre Design" isimli ofisleri düzenlenen görkemli törenle Manavgat'ta hizmete girdi.


Hisar Camii arkasında gerçekleştirilen açılış töreninde kurdeleyi CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Raif Durmaz ve kızları Gökçe Durmaz ile Tuğçe Durmaz birlikte kestiler. İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, turizmciler ve iş adamları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile davetlilerinde hazır bulunduğu açılış törenine AKP Antalya Milletvekili İbrahim Aydın gecikmeli olarak katıldılar. Durmaz kardeşler, 2015 yılından itibaren birlikte kurdukları "Carre Design Mimarlık & İç Mimarlık" şirketinde ortak olarak çalışmaya başladılar. 


Y. MİMAR GÖKÇE DURMAZ: 


2009 yılında Uludağ Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. 2012 yılında yüksek lisansını Politecnico di Milano Üniversitesinde "Design and Management Of Structural Technologies" üzerine yaptı. 2008-2015 yılları arasında bursa'da Piray Mimarlık, Siegen'de Gerd Mühlhoff Architekt, Ankara'da Hasan Sökmen, Milano'da ZDA ve Antalya'da Barut Otellerinde mimar ve iç mimar olarak tasarım, projelendirme ve uygulamalarında yer aldı. 


İÇ MİMAR TUĞÇE DURMAZ:


2012 yılında Çankaya Üniversitesi İç Mimarlık Fakültesinden mezun oldu. 2011-2015 yılları arasında  Ankara  Tepe ve Koleksiyon firmalarında, Antalya'da Artmim ve Soner Mimarlık'ta ağırlıklı olarak otel projeleri, bunun yanında residance, villa ve konut olmak üzere çeşitli projelerin tasarım ve uygulamalarında yer aldı. 




Doğan SÖNMEZ/Antalya Gazetesi


Geri Dön