26 / 04 / 2024

Carrefour'dan büyük avantaj! Galaxy A32'de yüzde 20 indirim... İşte 23 Aralık fiyat listesi

Carrefour'dan büyük avantaj! Galaxy A32'de yüzde 20 indirim... İşte 23 Aralık fiyat listesi

Carrefour'dan telefonlar için tasarruf ettiren kampanyalar serisi devam ediyor. Samsung Galaxy A32 128 GB'lık serisine carrefourSA cartlılara özel yüzde  20'ye varan indirimi kaçırmak istemiyorsanız elinizi çabuk tutun. Peki samsung Galaxy A32 128 GB ne kadar?



 

Yeniyıl kampanyalarının ardı arkası keislmiyor. Carrefour kampanyalarına devam ediyor. 2023'e girmeden önce bu fırsatları kovalayanlar, faydalanmak isteyeneler haberimizden ürün bilgisine ve satılan adrese ulaşabilirsiniz. 

 Carrefour dan büyük avantaj! Galaxy A32 de yüzde 20 indirim... İşte 23 Aralık fiyat listesi
Amacınız, geniş ekrana sahip, fonksiyonel ve şık bir akıllı cihaz kullanmak ise Samsung Galaxy A32 128 GB, sizin ihtiyaçlarınıza cevap verecek.  Samsung markasının teknolojilerini içeren ve yenilikçi tasarımın dokunuşları ile tasarlanan cihaz hem eğlence ve gündelik kullanım hem de iş için gözde olmasıyla ön plana çıkıyor.  Kendi klasmanının dikkat çeken ürünlerinden olan cihazın özellikleri ve kalitesi baz alındığında, fiyat performans anlamında akıllıca bir tercih olduğunu söylemek de  mümkün. Yüksek çözünürlüklü Super AMOLED ekran geniş bir çalışma alanı oluştururken, yüksek kapasiteli batarya priz gereksinimi olmaksızın uzun süreli kullanılabiliyor. 
Temel donanım üniteleriyle süratli ve etkili şekilde pek çok işlemi yapabilir, yüksek çözünürlüklü kamera  sensörleri aracılığı ile her anınızı sonsuzlaştırabilir ve bağlantı çeşitliliğinin sağladığı özgürlükten  faydalanabilirsiniz. Samsung servis, yazılım ve uygulamaları ile desteklenen Galaxy serisi akıllı telefon ile mobil olmanın keyfini  yaşayacaksınız. Peki samsung Galaxy A32 128 GB ne kadar?


Geri Dön