19 / 05 / 2024

Carrefour'dan damping! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da büyük indirimi kaçırmayın... 26 Aralık fiyat listesi 

Carrefour'dan damping! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da büyük indirimi kaçırmayın... 26 Aralık fiyat listesi 

Carrefour, İnternet alışverişlerine özel yaptığı indirimle Müşterilerini cezbetmeyi başardı. CarrefourSA Kart'a Özel %21 Tasarrufla cep telefonu sahibi yapan Carrefour'un kampanyasının detayları merak ediliyor. Haberimize göz atarak kampanyanın detaylarını öğrenebilirsiniz.



Xiaomi, Türkiye'de kurduğu pazarla çok satan telefonlar arasında. Her çıkardığı model serisinde telefonlar birbirine kıyasla çok ince farklarla çıkarken, bunlardan biri de Redmi Note 11 Pro oluyor.  Güçlü kameralara sahip, arka yüzeyiyle cam, güzel bir tasarımı var ve selefine oranla en önemli farkı 5G desteğini kazanması oluyor. Fakat kamera konusunda Note 10 Pro daha iyi yeteneklere hayiz. Note 10 Pro'dan sonra çıkmasına rağmen önemli eksiklikler var; bu da işin garip  kısmı.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G Ekran Özellikleri

Note 10 Pro’nun AMOLED ekranı, önceki nesle nazaran büyük bir yükseltmeydi. Note 11 Pro’da ise selefine oranla pek ayrı bir özellik yok.  Note 11 Pro’nun ekranı Redmi Note 10 Pro ile neredeyse ayırt edilemiyor. Ekran boyutu eski sürümlerde olduğu gibi 6.67 inç olurken, panel değişmiş ve Super AMOLED’e geçiş yapılmış. 
120Hz tazeleme hızı korunan cihazda, parlaklık seviyesi 1200 nite kadar ulaşabiliyor. Ayrıca ekranın Gorilla Glass 5 ile korunuyor.

Carrefour dan damping! Xiaomi Redmi Note 11 Pro da büyük indirimi kaçırmayın... 26 Aralık fiyat listesi 

Bu nitelik, açıkçası orta segment bir cihaz için çok tatmin edici. Özelliklerin performansa yansıması da başarılı. Ekranın kontrastı neredeyse hatasız işlevselliğe erişmiş, gerek maksimum parlaklık gerek renk canlılığıyla puan topluyor Note 11 Pro. Ekranın renk tonuyla da oynayabiliyorsunuz. Canlı, doygun ve standart şekilde belirleyebileceğiniz seçeneklerinin yanı sıra renk sıcaklığını istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön