18 / 04 / 2024

CarrefourSA, 300'üncü marketini Muratpaşa'da açtı!

CarrefourSA, 300'üncü marketini Muratpaşa'da açtı!

CarrefourSA, 300'üncü marketini Antalya Muratpaşa ilçesindeki Güzeloba Mahallesi’nde hizmete açtı. “Süper” formatında hizmete giren markette, 5 bin ürün çeşidi içerisinde gıda dışı ürünlere de bulunuyor.



CarrefourSA açıklamasına göre, 2014 yılındaki önemli yatırım hedeflerinden biri olan “Süper” formatında hizmete giren market, 5 bin ürün çeşidi ile gıda ürünleri ağırlıklı olmak üzere gıda dışı ürünlere de raflarında yer veriyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, 300'üncü marketi müşterilerle buluşturmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.


2014 yılıyla birlikte özellikle market konsepti ve market ağlarının gelişimi için önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Nane,  öncelikle CarrefourSA olarak var oldukları şehirlerdeki mevcudiyetlerini güçlendirmek, ve olmadıkları noktalarda da yer almak istediklerini bildirdi.


 2014 yılı sonuna kadar 115 yeni marketin açılışına imza atmış olacaklarını aktaran Nane, hedeflerinin 2016 yılı sonuna kadar toplam 750 market açılışı gerçekleştirerek CarrefourSA’nın market sayısını 1000’e ulaştırmak olduğunu dile getirdi.


Nane, bu yıl CarrefourSA Mini, Süper, Gurme ve hipermarket olmak üzere 4 konsept üzerinde yoğunlaştıklarını belirterek, bu konseptlerinin farklı müşteri gruplarının farklı beklentilerini karşılayacak nitelikte olduğunu kaydetti.


 Marketlerin gerek lokasyon gerekse ürün çeşitliliği bakımından müşterilere her türlü kolaylığı sağladığını vurgulayan Nane, CarrefourSA Süper marketlerinin ise gıdanın yanı sıra gıda dışı ürünlerindeki geniş ürün yelpazesi ve kolay ulaşılabilir lokasyonları ile müşterilere hızlı, konforlu ve reyonlardaki uzman çalışanları ile profesyonel bir hizmet sağladığını bildirdi.


Nane, "Carrefour Grubu dünyanın en büyük ikinci perakendecisi olarak büyük bir know-how’a sahip. Diğer tarafta, Sabancı Holding olarak yereli, bu toprakları, insanımızı çok iyi tanıyoruz. İşte biz bu iki gücü harmanlayarak markamızın potansiyelini ortaya çıkarmayı başardık. Yerel tecrübe ve birikimimizi bu yeni açtığımız konsept marketlerimize taşıyarak müşterilerimizin isteklerine tam yerinde karşılık verdik ve başarılı olduk" ifadelerini kullandı.


AA




Geri Dön