26 / 04 / 2024

Carrefour'un kampanyası herkesi mest etti! Bu indirimleri kaçıran dizini döver

Carrefour'un kampanyası herkesi mest etti! Bu indirimleri kaçıran dizini döver

Mutfak gereksinimleri için yapılan market masraflarına katkı sağlamak için, Carrefoursa indirimlerini başlattığını ilan etti. Özellikle ekonomik zorlukların yaşandığı şu zamanlar vatandaşa büyük rahatlık sağlayan Carrefour, indirimleri ile yine insanların yüzünü güldürmeyi başardı.



Marketlerin indirim günleri artık yakından takip edilir hale geldi. Belirli aralıklarla da olsa gereksinimlerini ucuza alanlar bir nebze olsun rahat nefes alırken, market masraflarına katkı sağlamak için Carrefour devamlı ürünleri indirime sokuyor.

CarrefourSA, tüketicilerin temel gereksinimlerine uygulanan zamdan sonra indirimli alışveriş olanağı sunuyor. Haziran ayında başlatılan dev kampanya ile market rafları dolup taşıyor ve ürünler süratle bitiyor. Carrefour marketlerindeki bu kampanya, müşterilere avantajlı alışveriş olanağı sunuyor. İşte ayrıntılar.

Carrefour un kampanyası herkesi mest etti! Bu indirimleri kaçıran dizini döver

CARREFOURSA'DAN İHTİYAÇ GİDERİCİ ALIŞVERİŞ FIRSATI

Ekonomik güçlüklerle mücadele eden aileler, market alışverişlerinde fiyat yükselişlerinden dolayı güçlük çekiyor. Bu sebeple vatandaşlar, zincir marketlerin indirim haberlerini yakın mercek altına aldı. Carrefour marketleri de müşterilere katkı ağlamak amacıyla devamlı indirim olanakları sunuyor. Son olarak ilan ettikleri ürün kataloğunda binlerce üründe cazip fiyatlar yer alıyor. 

Carrefour marketlerinde bu ay şu ürünler indirimli olarak satışa çıkıyor: Omo ve Rinso markalarına ait toz deterjanlar, Bahçıvan tost peyniri, Yudum ayçiçek yağı, Domestos ve Cif temizlik ürünleri, dana eti türleri, Namet kangal sucuk, Ekici tam yağlı beyaz peynir, Calmio kaşar peyniri, Fusetea türleri, Pril ve Fairy bulaşık tabletleri, Yudum zeytinyağı, Duru osmancık pirinç, Tat domates salçası, Familia ve Selpak tuvalet kağıtları, Finish bulaşık tabletleri, Carrefour marka Antep fıstığı, kavrulmuş fındık içi ve çiğ badem gibi ürünler mevcuttur.

Carrefour'un bu kampanyası herkesi mest etti! Bu indirimleri kaçıran dizini döver


Geri Dön