26 / 04 / 2024

Çarşamba Mesleki Eğitim Merkezi tamamlanıyor!

Çarşamba Mesleki Eğitim Merkezi tamamlanıyor!

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Sanayi Sitesi yanında inşaatı devam eden Mesleki Eğitim Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.




Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Sanayi Sitesi yanında inşaatı devam eden Mesleki Eğitim Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. 


Çarşamba Mesleki Eğitim Merkezi inşaatı sanayi sitesi yanında devam ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir ile birlikte okul inşaatını gezdi.  Başkan Dündar, 11 dersliği ve 5 atölyesi bulunan yeni binanın ilçe için önemli bir kazanım olduğunun altını çizdi. 


DÜNDAR, “MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR”


Çarşamba’ya eğitimle alakalı eserler kazandırmanın gayreti içersinde olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Dündar, “Çarşamba Mesleki Eğitim Merkezi inşaatımızı bugün milli eğitim müdürümüzle mesleki eğitim merkezi müdürümüzle birlikte inceledik. İnşaatımız hızla devam ediyor. Sanayi sitesi yanında daha önce arsasını planladığımız oluşturduğumuz alanda 2016 yılı içerisinde derslikleriyle atölyeleriyle diğer donatı ve birimleriyle yepyeni modern bir proje hayata geçiyor. Çarşambamız, sanayi sitesinde ve diğer alanlarda mesleki eğitim ve ustalık belgesi alacak ustaları yetiştirecek bir eğitim merkezine kavuşuyor. Hayırlı olsun. Kısa süre içerinde inşallah bitireceğiz. Çarşambamız 2016 yılında çok önemli eğitim çalışmalarının inşaatlarının yaşandığı bir yılı geride bırakıyor.” Şeklinde konuştu. 


“EĞİTİM YATIRIMLARIMIZ BU YIL TAMAMLANIYOR”


Çarşamba’da inşaatı devam eden diğer okul, yurt ve spor salonları hakkında da bilgi veren Başkan Dündar, “32 derslikli Kız Meslek Lisemiz, Gençlik Ve Spor Bakanımızın takdirleriyle yardımlarıyla Çarşambamıza kazandırılmış olan 24 derslikli imam-hatip lisesi ve spor salonu, şu anda bugün incelemelerde bulunduğumuz eğitim merkezi inşaatımız, Ağcagüney de belediyemizle ortak protokolle ve yardımla yaptırdığımız 12 derslikli okul inşaatımız, Yeşilırmak Mahallemizde devam eden 12 derslikli inşaatımız gibi inşaatlar bu yıl tamamlanıyor. 200 kişi kapasiteli Kız İmam-Hatip Lisesi yanındaki yurt inşaatımız bu yıl bitmek üzere. Yenisini planladık, Aile Bakanlığı ile birlikte yapılan ortak bir proje ile 200 kişilik daha bir öğrenci yurdu inşaatımız devam ediyor. Özel Eğitim Merkezi projesini Sayın Valimizle imzaladığımız ortak protokolle Çarşamba belediyesi olarak biz üstleniyoruz. Buyıl içerisinde inşaatına başlayıp tamamlayacağız. Bütün bu eğitim alt yapısını oluşturacak okul, yurt ve diğer inşaatlarımızı 2017 yılında da aynı hızla devam ettirme gayreti içerisinde olacağız.” dedi.


ÖZDEMİR, EĞİTİME OLAN DESTEKLERİ İÇİN DÜNDAR’A TEŞEKKÜR ETTİ


Eğitime olan desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Dündar’a teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, “2016 Yılı yatırımına alınan inşaatımızın takip ve kontrolü için, aynı zamanda eğitim alt yapısı için çarşamba’mıza vermiş olduğunuz katkılardan dolayı eğitim camiası adına teşekkür ediyorum. 2016 Yılı Çarşamba’da altyapıda hizmet binalarımızın hızla yükseldiği bir yıl oluyor. Sizin de katkılarınız devam ediyor. Valilik ile yaptığınız protokolde Özel Eğitim Merkezi uygulama okulumuz bu yıl inşaatına başlayacak. Çarşambamız yeni kurumlarıyla inşallah 2019 ve 2023 hedeflerine hızla ilerliyor. Tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.



Çarşamba Belediyesi



Geri Dön