26 / 04 / 2024

Çarşamba Mesleki Eğitim Merkezi son durum

Çarşamba Mesleki Eğitim Merkezi son durum

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Sanayi Sitesi yanında inşaatı devam eden Mesleki Eğitim Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Euro ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba euro/TL kaç lira? Döviz kurlarında son dakika!

23 Ağustos Çarşamba döviz kurlarında son dakika gelişmesi yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar/TL 27.21 TL seviyesi ile yükselişe geçerken euro/TL kurunun bugün ne kadar olduğu merak konusu. Euro ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba euro kaç lira? Döviz kurlarında son dakika.

Şok marketten 7 sayfalık indirimli aktüel ürünler kataloğu; 24 Mayıs Çarşamba günü raflarda olacak

Şok market 24 Mayıs Çarşamba  indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. 7 sayfa olarak yayımlanan katalogta yiyecekten giyime, teknolojik ürünlerden temizlik ürünlerine, ev eşyalarından oyuncağa kadar pek çok ürün indirimli olarak yer aldı.

Altın bilezik fiyatları çakıldı! Bu rakamları görenler kuyumculara fırladı! 17 Mayıs Çarşamba altın bilezik fiyatları 

17 Mayıs Çarşamba altın fiyatları düşüşe geçerken, altın bilezik fiyatları çakıldı. Bu rakamı görenler  kuyumculara fırladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 17 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

EYT ilk maaş ödeme takvimi belli oldu! EYT'liler paralarına kavuşuyor! Çarşamba günü son maaşlar yatacak! 

SGK ve e-Devlet üzerinden emeklilik başvurularını tamamlayan milyonlarca EYT'lilerin ilk maaşları öndenmeye başlandı. 14 Nisan tarihinde başlayan ödemeler çarşamba günü sona erecek. İşte EYT ilk maaş ödeme takvimi...

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Arpacı ve Cihan Başar Samancı ortaklığında kuruldu.

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

Altında çarşamba ve cumaya dikkat! Uzmanlar nedenini tek tek açıkladı!

Altında en çok merak edilen sorular, “Bu fiyattan altın alınır mı, altın yıl sonu ne kadar olacak” olurken uzman isimler konuya peş peşe açıklık getirdi.  “Altında çarşamba ve cumaya dikkat!” diyen uzmanlardan çok ses getirecek açıklamalar...

Dolarda kıyamete son 2 gün! Doların çarşamba gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen bakın!

Dolarda kıyamet için geri sayım resmen başlatıldı. Dolar sadece 2 gün sonra yani çarşamba günü tam bu kadar olacak! Acilen bakın, sonra pişman olmayın!..İşte bütün ayrıntılar...

MEB KPSS’siz daimi personel arıyor! Milli Eğitim Bakanlığı 18-45 yaş arası personel aradığını duyurdu! İşte şartlar!

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı yapacağını açıkladı. Yapacağı personel alımında KPSS şartının aranmadığı ve 18-45 yaş arası adayların başvurabileceği duyuruldu. İşte detaylar!

Milli Eğitim Bakanlığı 50 memur arıyor! Bakanlık personel şartlarını peş peşe sıraladı! Başvurular bitmeden başvurun!

Milli Eğitim Bakanlığı 50 personel alımı yapacak. İşte istenilen şartlar ve dahası…

Bakanlık ülke genelinde binlerce personel arıyor! Eğitim şartı aranmıyor! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ülke genelinde binlerce personeli işe alıyor. Üstelik KPSS şartı yok, eğitim şartı yok. İşte detaylar!

Dolar çarşamba günü bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, dövizciye ışınlanın!

Vatandaşlar, doların geleceği bir sonraki rakamı merak etmeye başladı. Herkesin yakından takip ettiği dolar için çarşamba gününe vurgu yapıldı. Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, dövizciye ışınlanın! İşte doların çarşamba göreceği rakam...

Houseport Gayrimenkul Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Houseport Gayrimenkul Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Çiğdem Çetiner ve Fatma Şebnem Çetiner Başar ortaklığında kuruldu.

Çarşamba Mesleki Eğitim Merkezi son durum Haberi

Çarşamba Mesleki Eğitim Merkezi son durum


Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Sanayi Sitesi yanında inşaatı devam eden Mesleki Eğitim Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. 


Çarşamba Mesleki Eğitim Merkezi inşaatı sanayi sitesi yanında devam ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir ile birlikte okul inşaatını gezdi.  Başkan Dündar, 11 dersliği ve 5 atölyesi bulunan yeni binanın ilçe için önemli bir kazanım olduğunun altını çizdi. 


DÜNDAR, “MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR”


Çarşamba’ya eğitimle alakalı eserler kazandırmanın gayreti içersinde olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Dündar, “Çarşamba Mesleki Eğitim Merkezi inşaatımızı bugün milli eğitim müdürümüzle mesleki eğitim merkezi müdürümüzle birlikte inceledik. İnşaatımız hızla devam ediyor. Sanayi sitesi yanında daha önce arsasını planladığımız oluşturduğumuz alanda 2016 yılı içerisinde derslikleriyle atölyeleriyle diğer donatı ve birimleriyle yepyeni modern bir proje hayata...