25 / 04 / 2024

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım!

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Kiptaş Çatalca Konutları

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, Çatalca Rüzgar Enerjisi Santrali'ne yakın bir bölgede bulunuyor. Projede anahtar teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.



2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı  Kiptaş  Çatalca Konutları'nın alanları 83 ve 85 metrekare olarak tasarlandı. Proje 6 katlı 180 blok halinde hayata geçiriliyor.


Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım bilgileri kapsamında projenin Çatalca Rüzgar Enerjisi Santrali'ne yakın konumda olduğunu söyleyebiliriz. Projede konutlar 139 bin 750 TL'den satışa çıkarılıyor. 


Kiptaş Çatalca Projesi'nde iki adet cami, açık otopark, geniş yeşil alanlar, 34 derslikli okul ve çocuk oyun alanları mevcut. Projede daireler deniz ve Büyükçekmece Gölü manzaralı olarak inşa ediliyor. 


Teslimlerin 24 ay sonra yapılacağı Kiptaş Çatalca Evleri 2 bin 138 adet daireden meydana geliyor. Projede 3. kişiye devir işlemleri sözleşme tarihinden itibaren 5 yıl sonra mümkün olacak.


Çatalca Kiptaş Konutları için 20 bin TL peşinat verildiğinde, 19 bin 750 TL'lik kısım teslimde ödeniyor, kalan kısım ise Kiptaş bünyesinde 24 ay vadelendiriliyor veya banka kredisi kullanılabiliyor. 

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım!

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım!


Tel: 0212 414 98 98

Web: www.kiptas.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön