25 / 04 / 2024

Kiptaş Çatalca satış kampanyası

Kiptaş Çatalca satış kampanyası

Kiptaş Çatalca Evleri iletişim için 0212 414 98 98 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 24 ayda teslim edilecek proje 180 blok halinde hayata geçiriliyor.

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım!

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, Çatalca Rüzgar Enerjisi Santrali'ne yakın bir bölgede bulunuyor. Projede anahtar teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan KİPTAŞ'ın 130 milyon TL'ye aldığı arsaya ilişkin açıklama!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, soruşturma açılan dosyalardan birinin Başakşehir dosyası olduğunu belirtti. İmamoğlu, "7 Ocak 2016 günü Başakşehir’de 78 bin metrekarelik bir arsa alıyor bir özel şirket. 49 milyon liraya. 11 Ocak’ta arsayı 130 milyon liraya Kiptaş’a satıyor" dedi.

Çatalca'da 22.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Çatalca Satış Memurluğu, Çatalca Kaleiçi Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 22 milyon 228 bin 862 TL olarak belirlendi. 

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 4 projesi!

KİPTAŞ güvencesi ile yükselen 4 projede satışlar devam ediyor. Peki o projeler hangileri? İşte KİPTAŞ'ın satışı devam eden 4 projesi...

KİPTAŞ'tan satılık 28 dükkan, 19 arsa, 3 lüks araç!

KİPTAŞ portföyünde yer alan 8 dükkan, 19 arsa, 3 lüks aracı 24 Ekim 2019 Perşembe günü müzayede ile satışa çıkarıyor...

Çatalca'da 15.8 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Çatalca Satış Memurluğu tarafından İstanbul İli, Çatalca İlçesi, Ferhatpaşa ve Muratbey mahallerinde yer alan toplam 3 adet tarlayı 15 milyon 790 bin 350 TL'ye icradan satışa çıkardı...

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 9 projesi!

KİPTAŞ imzası ile hayata geçirilen 9 projede satışlar devam ediyor. İşte KİPTAŞ'ın satışı devam eden 9 projesi...

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın ticari alanları satışa sunuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2.138 dairenin yer aldığı Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa çıkarılıyor. Ticari alanlardan satın almak isteyenlerin 21 Aralık Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın iş yerleri satışta!

Toplam 2 bin 138 adet konutun bulunduğu KİPTAŞ Çatalca Konutları'ndaki iş yerleri satışa sunuldu.

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslim tarihinde değişiklik!

Tamamı 6 katlı 180 bloktan oluşanKİPTAŞ Çatalca Konutları'nın daire teslim tarihinde değişiklik oldu. İşte yeni teslim programı...

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 9 projesi!

KİPTAŞ'ın Yeşilce Aydos, 5. Levent, 5. Levent Güzeltepe, Başakkent Gölet, Referans Bahçeşehir, Venezia, Locamahal, Vaditepe Gölevleri ve Lal Bahçe projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelerin detayları...

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslimleri bugün başlıyor!

Yapımı KİPTAŞ tarafından tamamlanan Çatalca Konuları'nda daire teslimleri bugün başlıyor...

Kiptaş Çatalca satış kampanyası Haberi

Kiptaş Çatalca satış kampanyası

Kiptaş Çatalca Konutları'nın büyüklükleri 83 ve 85 metrekare olarak dizayn edildi. Projede anahtar teslimlerinin 24 ayda gerçekleşmesi planlanıyor. 


Kiptaş Çatalca Evleri iletişim numarası 0212 414 98 98. Çatalca Rüzgar Enerjisi Santrali'ne yakın konumda bulunan projede daire fiyatları 139 bin 750 TL olarak belirtiliyor. 


6 katlı 180 bloktan meydana gelen Kiptaş Çatalca Projesi'nin sosyal alanları arasında açık otopark, geniş yeşil alanlar, iki adet cami, çocuk oyun alanları ve 34 derslikli okul mevcut. 


Çatalca Kiptaş Konutları için 20 bin TL peşinde, 19 bin 750 TL teslimde alınıyor. Kalan 100 bin TL'lik daire bedeli ise Kiptaş bünyesinde 24 ay taksitlendiriliyor veya banka kredisiyle ödeniyor. 


2 oda 1 salon olarak tasarlanan 2 bin 138 daireden oluşan Kiptaş Çatalca Konutları Büyükçekmece Gölü ve deniz manzaralı şekilde tasarlandı.

30...