25 / 04 / 2024

Çelebi Hava Servisi'nin depo kapasitesi yaklaşık iki katına çıktı!

Çelebi Hava Servisi'nin depo kapasitesi yaklaşık iki katına çıktı!

Çelebi Hava Servisi'nin operasyonlarının İstanbul Havalimanı'na taşınması hakkında açıklama yaptı. Şirketin yaptığı yatırımlar kapsamında yer hizmetleri ve depo kapasitesi yaklaşık iki katına çıktı...



Çelebi Hava Servisi, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Atatürk Havalimanı'ndaki operasyonlarının İstanbul Havalimanı'na taşınması hakkında açıklama yaptı.

Türk sivil havacılığının ve Çelebi Hava Servisi'nin Türkiye'deki faaliyetlerinin en önemli dönüm noktalarından biri olan Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde yapılan büyük taşınma kapsamında, Çelebi Hava Servisi'nin İstanbul Havalimanı'nda inşaat ettiği 21 bin metrekaresi kapalı toplam 40 bin metrekare yer hizmetleri ve depo tesis ve alanlarına, makina, tehçizat, demirbaşlarını sorunsuz şekilde taşımış ve müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Çelebi Hava Servisi'nin İstanbul Havalimanı'nda yaptığı yatırımlar kapsamında yer hizmetleri ve depo kapasitesi yaklaşık iki katına çıktı...

Çelebi Hava Servisi'nin KAP açıklaması: 
Türk sivil havacılığının ve Şirketimizin Türkiye'deki faaliyetlerinin en önemli dönüm noktalarından biri olan Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde yapılan büyük taşınma kapsamında, Şirketimiz, İstanbul Havalimanı'nda inşaat ettiği 21.000 m2'si kapalı toplam 40.000 m2 yer hizmetleri ve depo tesis ve alanlarına, makina, tehçizat, demirbaşlarını sorunsuz şekilde taşımış ve müşterilerine hizmet vermeye başlamıştır. Şirketimizin İstanbul Havalimanı'nda yaptığı yatırımlar kapsamında yer hizmetleri ve depo kapasitesi yaklaşık iki katına çıkmıştır.

 


Geri Dön