25 / 04 / 2024

Cengiz Ergün'den Manisa'nın iki ilçesine müjde!

Cengiz Ergün'den Manisa'nın iki ilçesine müjde!

Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yaman ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyarette Turgutlu ve Alaşehir’e de önemli müjdeler verdi.




Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yaman ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu’da hayata geçirdiği yatırımlar ve devam eden projeler hakkında bilgi veren Başkan Ergün, “Yaklaşık 50 milyon TL değerinde Atık Su Arıtma Tesisi inşaatımız hızla devam ediyor. Bunun yanı sıra yine ilçede yapımı devam eden Kapalı Spor Salonumuz da sorunsuz yükseliyor” dedi.

Ovacık Turgutlu’ya Renk Katacak

Ovacık Yaylasına da yapılacak olan dev yatırımın ilçeye büyük renk katacağını dile getiren Başkan Ergün, “Ovacık Yaylasında ihale gününü alma noktasındayız. Hayırlısıyla inşallah 2017 yılı Mart-Nisan ayında inşaat çalışmalarına başlayacağız. İlçeye renk katacağını inandığımız dev yatırımı kısa süre içerisinde ilçeye kazandırmayı amaçlıyoruz” dedi.

Alt Geçit Projelerine Onay Çıktı

Ziyarette Turgutlu ve Alaşehir ilçesine kazandırılacak alt geçit projesiyle de ilgili de müjde veren Başkan Ergün, “Karayollarından Turgutlu ve Alaşehir alt geçit projelerinin onayı çıktı. Burada onun müjdesini de vermek istiyorum” dedi. İmar ve Yapı Derneği, Büyükşehir Belediyeleri arasında yaptığı bütçe performansı değerlendirmesinde 2015 yılında bütçesini en iyi kullanan büyükşehir belediyesinin Manisa Büyükşehir Belediyesi seçildiğini de dile getiren Başkan Ergün, “Yaptığımız yatırımlarla aldığımız ödüllerle doğru yolda olduğumuzu anlıyoruz. Bunlarda tabi onların karşılığı” ifadelerinde bulundu. Başkan Ergün daha sonra İMYAD tarafından yapılan araştırmanın yer aldığı dergiden konuklarına verdi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön