27 / 04 / 2024

Cengiz Ergün'den Manisa'ya iki müjde!

Cengiz Ergün'den Manisa'ya iki müjde!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçe merkezindeki Şehit Makbule Hanım Meydanı 'nı yeniden imar edeceklerini belirterek, 200 araç kapasiteli kapalı otopark yapılacağını müjdeledi...




Gördes'te incelemelerle bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iki otopark yapımı ve meydan düzenlemesi müjdesini verdi . Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçe merkezindeki Şehit Makbule Hanım Meydanı'nı yeniden imar edeceklerini belirterek, 200 araç kapasiteli kapalı otopark yapılacağını müjdeledi. Projelerin 2015 yılına yetiştirilmesi yönünde talimat veren Başkan Ergün, Gördes semt pazarının bulunduğu bölgeye de ikinci bir otopark daha yapılacağını söyledi. Başkan Ergün'ün otopark müjdeleri, ilçede sevinçle karşılandı.


"Rahat nefes alacağız" 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile mevcut pazar yerini inceledi. İlçenin modern bir kapalı pazar yeri ihtiyacı olduğunu ifade eden Ergün, ilçeye otoparkı da bulunan modern bir kapalı pazaryerini kazandıracaklarını belirtti. Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Mevcut pazar yerinin altına yapılacak olan otopark ve üzerine yeni kapalı otopark ile ilçemiz modern bir pazar yerine kavuşacak. İki projenin de yapılmasıyla ilçemiz rahat bir nefes alacak" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön