26 / 04 / 2024

CERMIX su yalıtımında güvence sağlıyor!

CERMIX su yalıtımında güvence sağlıyor!

Türkiye’de 15.yılını kutlamaya hazırlanan yüzde yüz Belçika sermayeli Koramic Yapı Kimyasalları, Türk inşaat sektörüne kazandırdığı yeni markası CERMIX ile mükemmel çözümler sunmaya devam ediyor...



İnşaat sektörünün gereksinimlerini karşılamada köklü tecrübeye sahip olan Koramic Yapı Kimyasalları;  Avrupa’nın en güçlü markalarından biri olan CERMIX’i, ağır iş kimyasalları sayılabilecek ürünlerin de dahil olduğu 3 ana grupta toplam 75 farklı ürünle artık Türkiye’de de sektör profesyonellerinin hizmetine sunuyor.


CERMIX’in Epoksi ve Poliüretan esaslı ürünleri ile suya geçit yok… 

Modern yapılar inşa edilmesi; güvenlik ve sağlık standartlarının yükseltilmesi amacıyla inşaat sektörünün gereksinimlerini karşılayan Koramic Yapı Kimyasalları; CERMIX ‘in Epoksi ve Poliüretan Esaslı Su İzolasyon Malzemeleri ve Sistemleri ile su yalıtımında tam güvence sağlıyor.


1964 yılından bu yana Avrupa’da edindiği köklü tecrübesi ile inşaat sektörüne yenilikçi ürünler kazandıran CERMIX, su ile temas eden her yüzey için çözümler üretiyor. Açık teras ve balkonlardan yüzme havuzu ve su depolarına, banyo ve WC gibi ıslak mekanlardan köprü platformları, sulama kanalları ve metal çatılara kadar uygulanabilen CERMIX, her yüzeyde su kaçaklarına kesin çözümler getiriyor. 

Teraslarda ve geniş alanlarda, yüksek performanslı ürünler sayesinde su yalıtımını kesin olarak sağlayan CERMIX, sıcak ve soğuk havaya karşı yüksek termal direnç oluşturuyor. 


Endüstriyel zemin kaplamalarında CERMIX farkı…

CERMIX; endüstriyel zemin kaplamalarında, fabrika üretim  sahalarının kaplanmasında, kimyasallara dayanıklı kaplamalarda, otomotiv ve elektronik sanayide, gemi ve ahşap yat sanayisinde, her türden boru hatları kaplamalarında kullanılması gereken bir sistem olan Epoksi esaslı ürünleri ile yapıların ömrünü uzatmayı garanti ediyor.


Su yalıtımını üst seviyede gerçekleştiren CERMIX  poliüretan zemin kaplama ürünleri, kolay uygulama yetenekleri ile de tercih sebebi olmaya devam ediyor. Poliüretan zemin kaplama sistemleri konutlarda, AVM’lerde, otoparklarda, hijyenik olması vesilesiyle özellikle hastane ve havalimanlarında ve prestijli projelerde kendisini gösteriyor. 



Binanızın yüzü CERMITHERM ile gülsün…

Koramic Yapı Kimyasaları; farklı sıcaklıktaki iki ortam arasındaki ısı transferini azaltan, dış ortam sıcaklığını içeriye sokmadan, içerideki sıcaklığı en iyi şekilde koruyan; tüm yalıtım aşamalarını kapsayan,  CERMITERM Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri ile tüm yapılarda uzun ömürlü, ekonomik, dekoratif ve son derece güvenli bir şekilde ısı yalıtımını sağlıyor. 

Enerji tüketiminin sürekli olarak yükseldiği ve ülkemizdeki enerji kaynaklarının taleplerimizi yerine getiremez hale geldiği günümüzde, doğru uygulanmış ısı yalıtım uygulamaları ile enerji tüketiminin azaltılması gerektiğine olan inanç ve misyon ile üretilen CERMITHERM Dış Cephe Isı yalıtım Sistemleri sektör profesyonellerine en sağlıklı çözümleri sunuyor.

CERMITERM Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri ile ısıtma ve soğutma giderlerinden yüzde 40 ila yüzde 60’ a varan tasarruf sağlanıyor ve her iklim koşulunda mükemmel performans yakalanıyor. 

www.cermix.com.tr


Geri Dön