27 / 04 / 2024

Chef Nature üçlü set Kurban Bayramı'na özel 219 TL!

Chef Nature üçlü set Kurban Bayramı'na özel 219 TL!

Tantitoni’den Chef Nature serisiyle az miktarda yağ ile kısa sürede pişen lezzetli ve sağlıklı yemekler kurban bayramının haberini veriyor…



Rengin enerjisini fonksiyonellikle birleştiren mutfak markası Tantitoni’nin pişirme grubuna eklediği yepyeni Chef Nature serisi raflardaki yerini aldı. Tencere ve tavadan oluşan 3’lü seri, yüksek ısıya dayanıklı seramik kaplamasıyla, az miktarda yağ ile kısa sürede sağlıklı yemek pişirme imkânı sunuyor. Çevre dostu koşullarda üretilen Chef Nature serisi, fonksiyonelliğinin yanında tasarımı ve enerji veren kırmızı rengiyle de dikkat çekiyor.


Seramik kaplaması sayesinde uzun süreli kullanım avantajı da sunan Chef Nature üçlü set, Kurban Bayramı’na özel 219 TL’lik fiyatı ile Tantitoni mağazalarındaki yerini aldı. Tantitoni mağazalarında ayrıca Ekim sonuna kadar tek seferde 3 ürün alana anında yüzde 33 indirim fırsatı da yer alıyor.


20 cm derin, 24 cm sığ tencere ve 24 cm tavadan oluşan Chef Nature seri, yüksek performanslı seramik kaplamasıyla az miktarda yağ ile sağlıklı yemek pişirme olanağı sunuyor. Ürün renk ve parlaklığını uzun süre korunmasını sağlayan emaye dış kaplaması sayesinde sadece performansı ile değil dış görünümü ile de göz dolduruyor. Üstelik mükemmel ısı iletkenliği sayesinde enerji tasarrufu da sağlıyor.


Chef Nature serisi ürünlerine, Tantitoni’nin Türkiye’nin farklı bölgelerindeki 22 satış noktasından ve www.tantitoni.com.tr online satış adresinden ulaşabilirsiniz.


Geri Dön