28 / 03 / 2024

China Homelife Turkey'de 5 bin dolara ahşap ev!

China Homelife Turkey'de 5 bin dolara ahşap ev!

China Homelife Turkey fuarında en büyük ilgiyi ahşap ev gördü. Kendi evini yapmak isteyenlere hitap eden çam ev 2 saatte kurulabiliyor ve 5 bin dolardan başlayan fiyatıyla cep yakmıyor.



İstanbul’da düzenlenen China Homelife fuarına katılan Çin malı çam ev meraklılarından yoğun ilgi gördü. 50 yıla kadar hiçbir deformasyona uğramadan durabilen çam evler, ustasız 2 saatte inşa edilebiliyor.

 

Amerika Birleşik Devletleri’nden Hong Kong’a kadar birçok ülkeye satışı yapılan çam evler 5 bin dolardan (Yaklaşık 15 bin TL) başlayan fiyatlarla Türkiye’de de tüketicilerin beğenisine sunuldu.

 

Dünyada uygun maliyetli, her seviyede kalitede ürün ve hammadde bulunabilirliği avantajı ile son 20 yıldır tüm dünyanın üretim merkezi haline gelen Çin, Türkiye’de China Homelife fuarı ile görücüye çıktı.

 
50 bin çeşit ürün

 

Fuarda, Türk standartlarına uygun olarak tüm kontrollerden geçmiş tekstil, hazır giyim ve aksesuarları, ev tekstili, inşaat malzemeleri, el aletleri ve hırdavat, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, elektronik eşyalar, hediyelik eşya, zücaciye, mutfak ve banyo armatürleri, gıda, LED ve aydınlatma ürünleri başta olmak üzere 50 binin üzerinde ürün sergilendi. Fuarda  Avrasya bölgesinden 4 bin profesyonel ziyaretçi ve 2 bin Çinli katılımcı yer aldı.


Vatan




Haber Aydınlık Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Dünyada uygun maliyetli ve her seviyede kalitede ürün ve hammadde bulunabilirliği avantajıyla son 20 yıldır tüm dünyanın üretim merkezi haline gelen Çin, Türkiye'de China Homelife fuarı ile görücüye çıktı. 

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve 13 bin kişinin ziyaret ettiği China Homelife Turkey Fuarı, 650 Çinli firmanın katılımıyla 2-4 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlendi. Çin ve Türkiye arasındaki ekonomik ilişkiler açısından büyük önem arz eden China Homelife fuannda Türk StandaıHanna uygun olarak tüm kontrollerden geçmiş tekstil, hazır giyim ve aksesuarları, ev tekstili, inşaat malzemeleri, el aletleri ve hırdavat, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, elektronik eşyalar, hediyelik eşya, zücaciye, mutfak ve banyo armatürleri, gıda, LED ve aydınlatma ürünleri başta olmak üzere 50 binin üzerinde ürünün yer aldığı fuar, yoğun ilgi gördü. 3 gün boyunca tüm halkımıza açık olan ve Anadolu'dan 1500 VIP alım heyetinin ağırlandığı China Homelife Turkey fuarında, Avrasya bölgesinden 1250 alım heyeti ağırlandı. 

Dünya ticaret arenasında Çin ürünlerini tanıtmak için düzenlenen China Homelife fuarlar serisi; Brezilya, Dubai, Hindistan, Kazakistan, Mısır, Polonya ve Ürdün'den sonra geçen yıl Türkiye'de de ilk kez sektör profesyonelleriyle buluşmaya başlamıştı. 



Aydınlık Gazetesi


Geri Dön