27 / 04 / 2024

Çiftçiden çiftçiye kiralık arsa!

Çiftçiden çiftçiye kiralık arsa!

DenizBank Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, Edirne'nin tarımsal üretim açısından çok önemli bir il olduğunu ifade etti...



DenizBank Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, Edrine'nin yüzde 61’inin tarım alanı olduğunu, yani şehirdeki her 100 metrekarenin 61 metrekaresinde tarım yapıldığını söyledi. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, Burak Koçak, üreticilerin ilanlarını paylaşarak traktörlerini, ekipmanlarını, arazilerini kiraya verebilecekleri ya da kiralık ilanlarla bu varlık ve ürünleri arayabileceği bir fonksiyonun yararlı olabileceğini düşündüklerini ifade ederek şunları söyledi; "Çok yakın zamanda bu fonksiyon altına ikinci el satılık ilanlar menüsünü de ekleyerek kiralık ilanların yanında satılık ilanların da sisteme girilebilmesini sağlayacağız. Ayrıca traktör haricinde kiralık arazi ve satılık arazi ilanlarının paylaşılmasını sağlayacak bu geliştirmeyi, ilerleyen zamanlarda traktör harici ekipmanların da eklenebileceği başka bir geliştirme izleyecek"


Geri Dön