29 / 03 / 2024

Burak Koçak kim

Burak Koçak kim

DenizBank Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, Edirne'nin tarımsal üretim açısından çok önemli bir il olduğunu ifade etti...

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Altın yatırımcıları hazırlanın! Hatice Koçak bugün için saat verdi! Bu rakamı duyan kuyumcuya koşacak

Yatırımcıların en çok tercihleri arasında olan altın, gündeme yine bomba gibi düştü. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, bugün için saat vererek, rakam açıklamasında bulundu.

Hakkı KOÇAK kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Vizyon Grup bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir Hakkı KOÇAK kimdir? Hakkı KOÇAK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı KOÇAK'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Hakkı KOÇAK`ın hayatına dair merak edilenler.

Klasik altın alyanslarda çılgın kampanya! En uygun alyans ne kadar? Koçak 3 Mart 2023 fiyat listesi

Koçak, 14 ayar altın alyans fiyatlarında çılgın kampanya başlattı.  Bu kapsamda binlerce kişi ''en uygun alyans fiyatı ne kadar?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Koçak 3 Mart 2023 fiyat listesi.

14 ve 22 ayar altın kelepçe bileklik fiyatı ne kadar? Altın kelepçe bileklik fiyatı kaç TL? 22 Şubat Koçak fiyat listesi

Altın kelepçe bileklik almak isteyen binlerce kişi fiyat listelerini merak ediyor. Hem davetler için hem de düğünlerde en çok tercih edilen bu bilekliklerin fiyatları ne akadar? Altın kelepçe bileklik fiyatı kaç TL? 22 Şubat 2023 Koçak fiyat listesi.

14 ayar incili altın set fiyatları ne kadar? İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Altına en çok yakışan değerli taşlardan biri de incilerdir. Zarif ve sadeliğin en güzel göstergesi olan inci altın setlerin fiyatları ise oldukça merak ediliyor. Peki İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi.

Sevgililer Günü'ne özel dev fırsat! Sepette ek yüzde 10 indirim! Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Koçak'ta altın ve pırlanta takılarda dev fırsat başladı. Sevgililer gününe özel kampanya başlatan Koçak'ta ek yüzde 10 indirim de sepette uygulanıyor. İşte Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi.

14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Spor, klasik ve alternatif kıyafetler ile aksesuarlara eşsiz bir uyum sağlayan altın kolye uçlarının fiyatları araştırılıyor. Peki 14 ve 22 ayar altın kolye uçları ne kadar? Koçak altın kolye uçları kaç TL? 25 Ocak 2023 fiyat listesi.

22 ayar altın bilekliklerde büyük fırsat! İnternete özel fiyatlar göz kamaştırdı! Koçak 21 Ocak 2023 fiyat listesi

Koçak'ta 22 ayar altın bileklikler internete özel fiyatlarla göz kamaştırıyor. Altın bileklik almak isteyenler bilekliklerin fiyatlarını merak ediyor. Peki altın bileklik fiyatları ne kadar? Koçak 21 Ocak 2023 fiyat listesi.

Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi Koçak'ta! Görenler büyülenecek! Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi 

Hadise ''Koçaksa başka'' diyerek Koçak ile bir araya geldi. Koçak pırlanta koleksiyonunun en şık modellerini seçen Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi merak ediliyor. İşte Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi...

14 ayar inci altın setlerde net yüzde 20 indirim! Koçak'ta inci set fiyatları ne kadar? 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın ile incinin muhteşem uyumu Koçak'ta buluştu. 14 ayar inci altın setlerde net yüzde 20 indirim fırsatı Koçak'ta başladı. Peki 14 ayar inci altın set fiyatları ne kadar? İşte Koçak 30 Kasım 2022 fiyat listesi.

Koçak'ta internete özel altın fırsatları! Hemen bakıp alın! Yüzde 41'e varan indirim! 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Koçak'ta büyük indirim fırsatı başladı. Yüzde 41'e varan indirim başlatan Koçak altın fırsatlarını tek tek açıkladı. Özellikle taşlı yüzüklerin ağırlıklı olduğu bu indirim sadece internete özel. Hemen bakıp alın! İşte Koçak 28 Kasım 2022 fiyat listesi.

14 ayar altınlarda kasım rüzgarı devam ediyor! Koçak'ta dev indirim! 25 Kasım 2022 fiyat listesi

14 ayar altın almak isteyenler için büyük fırsat başladı. Koçak'ta Kasım rüzgarı hala devam ediyor. İstediğiniz 14 ayar altın kolye, küpe, yüzüklerde yüzde 20 ve ekstra sepette yüzde 10 indirim devam ediyor. İşte Koçak 25 Kasım 2022 fiyat listesi.

Burak Koçak kim Haberi

Burak Koçak kim

DenizBank Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, Edrine'nin yüzde 61’inin tarım alanı olduğunu, yani şehirdeki her 100 metrekarenin 61 metrekaresinde tarım yapıldığını söyledi. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, Burak Koçak, üreticilerin ilanlarını paylaşarak traktörlerini, ekipmanlarını, arazilerini kiraya verebilecekleri ya da kiralık ilanlarla bu varlık ve ürünleri arayabileceği bir fonksiyonun yararlı olabileceğini düşündüklerini ifade ederek şunları söyledi; "Çok yakın zamanda bu fonksiyon altına ikinci el satılık ilanlar menüsünü de ekleyerek kiralık ilanların yanında satılık ilanların da sisteme girilebilmesini sağlayacağız. Ayrıca traktör haricinde kiralık arazi ve satılık arazi ilanlarının paylaşılmasını sağlayacak bu geliştirmeyi, ilerleyen zamanlarda traktör harici ekipmanların da eklenebileceği başka bir geliştirme...