19 / 04 / 2024

Çiftçiler dikkat! Hububatta o rakam açıklandı! Şimdi bakın!

Çiftçiler dikkat! Hububatta o rakam açıklandı! Şimdi bakın!

Hububat sektörü bu seneyi 13 milyar dolarlık ihracatla tamamlıyor. İHBİR Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Taycı, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...



İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İHBİR) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Taycı, 13 milyar dolarlık sene sonu hedefini sorunsuz olarak yakalayacaklarına dikkat çekti. 

İHBİR verilerine göre, hububat sektörü ihracatı ocak- eylül döneminde 8 milyar doları geçerken, İHBİR'in ihracatı da 2 milyar doları aştı. 

Çiftçiler dikkat! Hububatta o rakam açıklandı! Şimdi bakın! 

İşte hububat sektörü ile ilgili son veriler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön