23 / 04 / 2024

Çiftçilerin beklediği haber geldi! Tarım Kredi Kooperatifleri ve Ziraat Bankası...

Çiftçilerin beklediği haber geldi! Tarım Kredi Kooperatifleri ve Ziraat Bankası...

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen vergi ve ekonomi paketi TBMM Başkanlığına sunuldu. Peki milyonlarca çiftçinin aciz vesikasına bağlanan kredi borçları ile ilgili son durum ne? İşte detaylar...



Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen vergi ve ekonomi paketi TBMM Başkanlığına sunuldu. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu.

Çiftçilerin beklediği haber geldi! Tarım Kredi Kooperatifleri ve Ziraat Bankası...

Milyonlarca kişinin merakla beklediği teklife göre çiftçilerin aciz vesikasına bağlanan kredi borçları faiz yürütülmeksizin takip edilmiş olacak.

Peki konu ile ilgili diğer detaylar neler? İşte yaşanan gelişmeler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön