25 / 04 / 2024

Çiftçilerin beklediği müjde geldi! Bakan resmen açıkladı! Hesaplara yatıyor!

Çiftçilerin beklediği müjde geldi! Bakan resmen açıkladı! Hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci milyonlarca çiftçinin beklediği müjdeyi verdi. Bakan Vahit Kirişçi yaptığı açıklamada 150 milyon 167 bin 123 liralık tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatacağını söyledi.



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci milyonlarca çiftçinin beklediği ödemelerle ilgili açıklamalar yaptı.  Bakan Kirişci, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 50 milyon 167 bin 123 liralık tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatacağını söyledi.

 

Çiftçilerin beklediği müjde geldi! Bakan resmen açıkladı! Hesaplara yatıyor!

Bakan Vahit Kirişci, toplamda 150 milyon 167 bin 123 TL'lik tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerin hesaplarına yatacağını kaydederek, "Emek veren, alın teri döken çiftçi kardeşlerime hayırlı ve bereketli olsun." dedi.

İşte Bakan Vahit Kirişçi'nin çiftçilerin yüzünü güldüren o açıklaması...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön