18 / 04 / 2024

Çiftçilerin beklediği müjde geldi! Bakan resmen açıkladı! Hesaplara yatıyor!

Çiftçilerin beklediği müjde geldi! Bakan resmen açıkladı! Hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci milyonlarca çiftçinin beklediği müjdeyi verdi. Bakan Vahit Kirişçi yaptığı açıklamada 150 milyon 167 bin 123 liralık tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatacağını söyledi.



Vahit Kirişci söz konusu ödemelerle ilgili olarak yaptığı açıklamada çiftçilerin merakla beklediği ödemelerin 127 milyon 810 bin 865 TL'lik kısmının hububat, baklagil ve dane mısır, 10 milyon 364 bin 460 TL'lik kısmının Bombus arısı, 2 milyon 235 bin 556 TL'lik kısmının sertifikalı fidan, 9 milyon 756 bin 242 TL'lik kısmının da kırsal kalkınma desteği kapsamında ödeneceğini kaydetti.

 

Çiftçilerin beklediği müjde geldi! Bakan resmen açıkladı! Hesaplara yatıyor!

Çiftçiye akaryakıt desteği müjdesi! Resmen açıklandı! 

Çiftçilerin beklediği haber geldi! 100'er bin lira hibe verilecek!

Çiftçiler bu yıl tarladan çok umutlu! Yetkili isim, makarnayla ilgili çok güzel haberi verdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön