26 / 04 / 2024

Çiftçiye akaryakıt desteği müjdesi! Resmen açıklandı! 

Çiftçiye akaryakıt desteği müjdesi! Resmen açıklandı! 

Maliyet artışları nedeniyle üretimde güçlüklerle karşılaşan çiftçiler için yeni bir müjde verildi. Marmarabirlik tarafından üretici ortakları için 173 milyon TL'lik akaryakıt desteği yapılacağı duyuruldu...



Gübre ve mazot fiyatlarında kaydedilen yükselişler çiftçilerin gündeminden düşmüyor. Açıklanan resmi rakamlara göre, gübre fiyatlarında bir senede yüzde 344, mazot fiyatlarında ise yüzde 249 oranında yükseliş gerçekleşti.

Maliyet artışları nedeniyle üretimde güçlüklerle karşılaşan çiftçiler için yeni bir müjde verildi. Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Marmarabirlik) tarafından üretici ortakları için 173 milyon TL'lik akaryakıt desteği yapılacağı açıklandı. 

Çiftçiye akaryakıt desteği müjdesi! Resmen açıklandı! 

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hidamet Asa, konuya ilişkin açıklamasında, Yönetim Kuru tarafından alınan karar kapsamında ortakların üretim maliyetlerinin azaltılmasının amaçlandığını belirtti. 

Peki ortakların üretim maliyetlerinin azaltılması için ne kadar destek verilecek? İşte o açıklama...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön