16 / 04 / 2024

Çığlık filminin evi üç geceliği 5 dolara kiraya veriliyor!

Çığlık filminin evi üç geceliği 5 dolara kiraya veriliyor!

Çığlık filminin hayranları için, filmin çekildiği konut kiraya veriliyor. Ev günlük kiralama sitesi Airbnb’de üç geceliği 5 dolar bedelle kiralanabiliyor.



1996 yapımı meşhur korku filmi Çığlık’ın (Scream) hayranları için, filmin çekildiği konutta kalma imkanı yaratıldı. NTV'de yer alan habere göre; filmde Stu Macher isimli karakterin yaşadığı konut, günlük kiralama sitesi Airbnb’de üç geceliği 5 dolardan kiraya veriliyor. 

Korku filmi hayranları, gerçek bir Çığlık tecrübesi için çağırılırken, filmin sembolü olan 'hayalet surat', konutun her yerinde karşınıza çıkabiliyor. Evdeki telefon hattı sayesinde ziyaretçiler, aktör David Arquette’nin oynadığı Deputy Dewey karakterinin sesini duyabiliyor.

Çığlık filminin evi üç geceliği 5 dolara kiraya veriliyor!

Ahşap detayların bulunduğu 2,8 milyon dolarlık ev, filmdeki kurgusal korku kasabası Woodsboro'da değil, gerçekte, California'daki Tomales bölgesinde bulunuyor.

Konuklar 455 metrekare büyüklüğündeki malikaneye yaklaşmaya başladığında, onları hayalet surat desenli vitray pencerede karşılıyor.

Filmde ön kapının üzerinde daha ince bir vitray pencere bulunuyordu fakat bu pencere filmin ardından kaldırıldı. Bu ürkütücü görüntü, Çığlık’ın 25. yıl dönümünde, konutun tanıtılması amacıyla özel olarak tekrar kuruldu.

Filmdeki kurgusal karakterler Tatum Riley ve Kenny Jones'un ölümlerinin yanı sıra konutta iki gerçek ölüm de yaşandı. Konutun asıl sahipleri Jack ve Carolyn MacPhail, 1991'de evin yapılmasından kısa bir süre sonra yaşamlarını yitirdi. 

Şimdi filmin hayranları için kiraya verilen ev, 90’ların havasını yansıtmak amacıyla Çığlık filminin VHS kasetlerini ve o zamanların popüler atıştırmalıklarını da kiracılara sunuyor.

Korku Seansı film serisinin evi satışa çıktı!


Geri Dön