25 / 04 / 2024

Cihan Kolip'ten Ekrem Yüce'ye kentsel dönüşüm mesajı!

Cihan Kolip'ten Ekrem Yüce'ye kentsel dönüşüm mesajı!

İYİ Parti'nin Sakarya Büyükşehir adayı Cihan Kolip, seçimi kazanan Ak Parti adayı Ekrem Yüce'yi kutlarken deprem gerçeğine karşı kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesi çağrısını yaptı.



Millet İttifakı kapsamında İYİ Parti'nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Uzm. Dr. Cihan Kolip, 164 bin dolayındaki oy sayısı ve yüzde 27,60 oranla yerel seçimi Ak Parti adayı Ekrem Yüce'ye kaybetti. 

Adayorum'da yer alan habere göre, Kolip, seçim sonuçlarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Seçimi kazanan Ekrem Yüce'yi kutlayan Uzm. Dr. Kolip, deprem gerçeğine dikkat çekeren kentsel dönüşüm projelerinin ivedilikle hayata geçirilmesi çağrısını yaptı.

Kolip'in açıklaması şu şekilde: 

"Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığım süresince bana sonsuz destek olan başta eşim ve çocuklarım olmak üzere benimle yol yürüyen bütün dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.

Çıktığımız hak ve adalet mücadelesinde bana çok yakın ilgi gösteren halkıma, bütün STK'lara basınımızın çok kıymetli temsilcilerine minnettarım.

Oy kullandığım gün söylediğim gibi benim için en hayırlısı olacağına inanmış iman etmiş biri olarak bugün yoğun bakımda görevimin başındayım. Umarım şehrimiz ve hakkımız içinde en hayırlı olan sonuç bu olmuştur.

Sayın Ekrem Yüce'ye de başarılar diliyor, ivedilikle deprem gerçeğini dikkate alarak kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmesini temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun."

 

Ekrem Yüce kimdir?


Geri Dön