20 / 04 / 2024

sakarya dönüşüm projeleri

sakarya dönüşüm projeleri

Adapazarı Belediyesi tarafından yıkımı yapılan riskli binanın bulunduğu bölgeyi inceleyen Başkan Ekrem Yüce, Sakarya’nın en önemli önceliğinin kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi.

Cihan Kolip'ten Ekrem Yüce'ye kentsel dönüşüm mesajı!

İYİ Parti'nin Sakarya Büyükşehir adayı Cihan Kolip, seçimi kazanan Ak Parti adayı Ekrem Yüce'yi kutlarken deprem gerçeğine karşı kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesi çağrısını yaptı.

Zeki Toçoğlu'ndan dönüşüm müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehre sözünü verdikleri bir dönüşüm çalışmasında daha projelendirme işlemlerinin sonlandığını açıkladı.

Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi’nde son durum ne?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bir dizi programa katılmak üzere Sakarya’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile bir araya geldi. Bakan Güllüce ile Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etap çalışmalarını inceledi

Sakarya sahillerinde dönüşüm başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Karasu sahilinde başlattığı rekreasyon çalışmalarının temeli atıldı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “AK Parti farkını hissettireceğimiz yatırımları vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi

Sabit Efendi Konağı’nda yenileme çalışmaları tamamlandı!

Başkan Zeki Toçoğlu dönüşümle ilgili şu ifadeleri kullandı; Bugün de şehir tarihinde önemli bir yeri olan Sabit Efendi Konağı’nı çağın gerekliliklerine uygun bir dönüşüm çalışması ile hizmetinize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz, dedi.

Sakarya Kapalı Çarşı Derneği yeni dönüşüm projeleri bekliyor!

Kapalı Çarşı Derneği Başkanı Çavdaroğlu ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, Kapalı Çarşı’nın iyileştirilmesi adına esnafımızın yararına olacak tüm projeleri hayata geçirmeye hazırız, dedi..

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kentsel dönüşüm projeleri Türkiye için fırsat olabilir!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm projeleri, depremsellik, yapı stokumuzun eskimiş olması ülke için bir taraftan tehdit olabilirken tersine fırsat da olabilir. İnşaata dayalı güçlü bir sanayimiz var." dedi.

81 vilayetimizde kentsel dönüşüm projeleri başlattık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "TOKİ vasıtasıyla 81 vilayetimizin tamamında kentsel dönüşüm projeleri başlattık" dedi.

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

2019'da kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredileri TBMM'de!

2019 yılında kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredilerine ve kira yardımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas'ın kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Sivas'ta düzenlenen Altyapı, Çevre ve Şehircilik Çalıştayı'nda, Sivas'ın şehir kimliği, şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ve tarihi binalarda yapılan çalışmalar konuşuldu...

sakarya dönüşüm projeleri Haberi

sakarya dönüşüm projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentsel dönüşümün Sakarya’nın en önemli önceliği olduğunu belirtti. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Adapazarı Belediyesi’ni ziyaretinde Başkanvekili Behlül Bayrak, Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık ve Yusuf Özden’le görüşen Başkan Ekrem Yüce, Adapazarı Belediyesi’nin hemen yanında yer alan ve çeşitli kurum ve işletmelerin bulunduğu riskli yapının yıkımına ilişkin bilgiler alarak, Başkan Mutlu Işıksu’nun nezdinde tüm ekibini tebrik etti.

Cesaret ve kararlılıkla kentsel dönüşüm

Yıkımı yapılan riskli yapının şehrin kentsel dönüşüm geleceğine örnek teşkil edeceğini dile getiren Başkan Ekrem Yüce, “Adapazarı Belediyemizi kentsel dönüşüm için attığı bu adım dolayısıyla kutluyorum. Kentsel dönüşüm Sakarya’nın en önemli gerçeği ve önceliğidir. Bu konuda cesaretle, titizlikle ve kararlılıkla hareket etmek, birlikte sorunun çözümü için adımlar atmak durumundayız. Gerek yerel yönetimlerimiz...