26 / 04 / 2024

Çılgın indirim! 520 TL’lik cüzdanın fiyatı 50 TL’ye düştü! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çılgın indirim! 520 TL’lik cüzdanın fiyatı 50 TL’ye düştü! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlardan birisi olan cüzdan fiyatlarında öyle bir indirim yapıldı ki görenler şaşkına döndü. Fakat stoklarla sınırlı olan indirimden yararlanmak isteyenler acele etmeli. İşte tüm detaylar...



Seri sonu ürünlerde müthiş kampanyalar ve indirimler dikkat çekiyor. Bu defa kampanyalı ürün ise diğerlerinden biraz daha farklı; teknolojiyle harmanlanmış bir cüzdan. 

Erkekler için cüzdanlar olmazsa olmaz aksesuarların başında yer alıyor. Günümüzde her yaştan insan mutlaka cüzdan taşıyor. Elbette gelişen teknoloji bu sektörü de etkilemiş durumda. Artık bir çok kişi nakit taşımıyor ve kredi kartlarıyla, banka kartlarıyla hatta akıllı telefonlarıyla ödeme yapıyor. İşte cüzdan tasarımları da artık buna göre dizayn ediliyor.

Eski cüzdanlarda genel olarak bozuk para cebi ve kağıt paraları saklama bölümü yer alıyordu. Fakat günümüzde üretilen modern cüzdanlarda kartlar için özel bir bölüm yapılıyor ve bu bölümden kartlar özel bir mekanizma sayesinde çıkıyor. Bazı cüzdanlar da ise cep telefonunuzu koyabilmeniz için cepler yer alıyor.


Geri Dön