25 / 04 / 2024

Çimento ve beton fiyatları düşecek mi?

Çimento ve beton fiyatları düşecek mi?

Son zamanlarda fahiş fiyat artışları ile gündemde olan inşaatın temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları Bakanlık tarafından incelemeye alındı. Peki Çimento fiyatlarında indirim olacak mı? Çimento fiyatları düşecek mi 2022? Çimento fiyatları düştü mü?



Çimento fiyatları inşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden biri iken, son zamanlarda fahiş fiyatlarla gündemde fazlasıyla yer almaya başladı.  Çimento fiyatlarında bu hafta içerisinde yapılacak olan yüzde 20 zammından sonra gelen şikayetlerin artması üzerine Ticaret Bakanlığı harekete geçerek inceleme başlattı.

Çarşamba günü gündeme gelen zam Pazartesi gününe kadar askıya alındı. Peki çimento ve beton fiyatları düşecek mi? Çimento fiyatlarına indirim yapılacak mı? Çimento fiyatları düştü mü? Çimento fiyatları düşer mi? İşte merak edilen soruların cevabı...

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön