19 / 04 / 2024

İnşaat sektörü zam haberi ile sarsıldı! Çimento ve beton fiyatlarına zam geldi!

İnşaat sektörü zam haberi ile sarsıldı! Çimento ve beton fiyatlarına zam geldi!

İnşaat sektörünün en önemli alt kolu olan çimento ve beton fiyatlarında görülmemiş rekor seviyeler görülüyor. Geçen hafta gelen zamlara Bakanlık Kararı ile askıya alınıp inceleme başlatılmıştı. Peki bugün çimento fiyatları ne oldu? Çimentoya zam geldi mi?



Çimento fiyatları inşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden biri iken, son zamanlarda fahiş fiyatlarla gündemde fazlasıyla yer almaya başladı. Çimento fiyatlarında geçen hafta içerisinde yapılacak olan yüzde 20 zam haberlerinden sonra Ticaret Bakanlığı harekete geçerek inceleme başlattı.

Çarşamba günü gündeme gelen zam kararı askıya alınmıştı. Peki çimento ve beton fiyatları bugün düştü mü? Çimento fiyatları 2022 ne oldu? Çimento fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte güncel çimento fiyatları 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön