23 / 04 / 2024

Citroen C4 X'i dünyaya İstanbul'dan tanıttı! İşte Citroen C4 X 1 Temmuz fiyat listesi

Citroen C4 X'i dünyaya İstanbul'dan tanıttı! İşte Citroen C4 X 1 Temmuz fiyat listesi

Fransız otomobil markası Citroen, kompakt sınıfta geleneksel hatchback ve SUV modellerine alternatif zarif, çekici yeni modeli C4 X ve e-C4 X'i müşterilerine İstanbul'da yaptığı lansmanla tanıttı. İşte Citroen c4 X 1 Temmuz fiyat listesi...



Citroen'in yeni modelleri  e-C4 X ve C4 X, 4,6 metre uzunluğundaki gövdesiyle coupe silüetini modern görünümlü bir SUV ve geniş hacimli bir 4 kapılı ile birleştiriyor.

Modeller Citroen ürün gamı içerisinde C4 ve markanın amiral gemisi C5 Aircross SUV arasında konumlandırıldı.

C4 X, kompakt sınıfta Cross tasarım, konfor ve geniş iç hacmi birlikte geniş arka diz mesafesi, 510 litrelik büyük bagaj ve çevreci bir ulaşım aracı şeklinde tasarlandı.

C4 X, Advanced Comfort koltuklar ve Kademeli Hidrolik Destekli Süspansiyon sistemi ile Citroen Advanced Comfort programı sayesinde yüksek konfor seviyesine sahip. C4 X ise satışa sunulduğu pazara bağlı olarak yüksek verimlilik seviyesine sahip Citroen PureTech benzinli ve BlueHDi dizel motorlarla müşterilere sunulacak.

Yeni C4 X, uluslararası pazarlarda ve belirli Avrupa ülkelerinde çevreci ve verimli içten yanmalı motorlarla yola çıkacak. Aracı almak isteyenlerin PureTech turbo beslemeli, direkt enjeksiyonlu benzinli ve BlueHDi dizel motorlar arasından seçim yapabilme fırsatı var.

Yeni e-C4 X ve C4 X Avrupa'da, İspanya'nın Madrid kentindeki Stellantis Villaverde üretim tesisinde üretilecek ve satışlar 2022 sonbaharından itibaren kademeli olarak başlayacak.

4 bin 600 mm uzunluğu ve 2 bin 670 mm'lik aks mesafesiyle yeni e-C4 X ve C4 X, Stellantis'in CMP platformunu kullanıyor. Eğimli tavan çizgisiyle birlikte optimize edilen aerodinamik yapı sayesinde sadece 0,29 Cd'lik sürtünme katsayısı ile tamamen elektrikli yeni e-C4 X, yüksek verimlilik seviyesi ve 360 kilometreye kadar WLTP menzili sunuyor.

Profilden bakıldığında, ön camdan arka bagaj kapağına kadar uzanan akıcı tavan çizgisi dikkati çekiyor ve segmentteki yüksek araçlarda rastlanan hantal yapı yerine son derece dinamik bir Coupe silüeti oluşturuyor.

Arka çıkıntı, 510 litrelik büyük bagajı gizlemek için gereken uzunluğu ustalıkla gizliyor. Arka tampona doğru kıvrılan bagaj kapağının arka paneli, üstteki entegre spoyler, ince kıvrımlar ve merkezi Citroen yazısı modern ve dinamik bir görünüm sergiliyor. Arka bagaj kapağı paneli hareketli tasarımıyla kalite algısını artırırken, otomobilin genel dinamizm vurgusunu güçlendiriyor.

Citroen C4 X i dünyaya İstanbul dan tanıttı! İşte Citroen C4 X 1 Temmuz fiyat listesi


Geri Dön