23 / 04 / 2024

Citroen C4 X'i dünyaya İstanbul'dan tanıttı! İşte Citroen C4 X 1 Temmuz fiyat listesi

Citroen C4 X'i dünyaya İstanbul'dan tanıttı! İşte Citroen C4 X 1 Temmuz fiyat listesi

Fransız otomobil markası Citroen, kompakt sınıfta geleneksel hatchback ve SUV modellerine alternatif zarif, çekici yeni modeli C4 X ve e-C4 X'i müşterilerine İstanbul'da yaptığı lansmanla tanıttı. İşte Citroen c4 X 1 Temmuz fiyat listesi...



BAGAJI OLDUKÇA GENİŞ: 510 LİTRE

Citroen e-C4 X ve C4 X modellerinin tasarımı, aracın kulanıcıya 510 litrelik geniş bir bagaj sunmasını sağlıyor.

Tavan önden arkaya sorunsuz bir şekilde akarken, arka camın altındaki menteşeler, geniş bir bagaj ağzına olanak tanıyor, bu özellik de bagaja erişimi kolaylaştırıyor.

Advanced Comfort koltuklar, yeni e-C4 X ve C4 X’te Citroen Advanced Comfort programını tamamlıyor.

Geniş koltuklar 15 mm kalınlaştırılmış özel köpükle dinamik destek sunuyor. Yolcular rahat bir koltukta, yolun gürültüsünden ve bozukluklarından izole edilmiş bir şekilde sürüşün keyfini çıkartabiliyor.

Süspansiyon, uygulanan gerilime bağlı olarak iki aşamada çalışıyor. Hafif sıkıştırma ve geri basma durumlarında yay ve amortisör hidrolik stoperlerden yardım almadan dikey hareketleri birlikte kontrol ediyor.

Büyük darbelerde yay ve amortisör, hareketi kademeli olarak yavaşlatmak ve sarsıntıları önlemek için hidrolik sıkıştırma veya geri basma stoperiyle birlikte çalışıyor. Enerjiyi sönümleyen ve ardından bir kısmını darbe olarak geri veren mekanik bir stoperin aksine, hidrolik stoper bu enerjiyi emiyor ve dağıtıyor.

Yeni e-C4 X ve C4 X’te yolcuların en zorlu koşullarda bile rahat etmelerini sağlamak için kapsamlı bir iklim kontrol paketi bulunuyor. Kabin içi iklim kontrol paketi, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, ısıtmalı ön cam ve ısıtmalı direksiyon simidi ile birlikte çift bölgeli otomatik iklim kontrol sistemi gibi donanımları içeriyor.

e-C4 X ve C4 X'te büyük bir elektrikli açılır panoramik cam tavan da bulunuyor. Panoramik cam tavan yolcu bölmesini aydınlatırken, arka baş mesafesi kısıtlanmıyor.

Citroen, günümüz kullanıcılarının beklentilerini karşılamak için, sadece büyük bir bagaj sunmakla kalmıyor, aynı zamanda kabin içinde çeşitli depolama çözümleri de sunuyor. Her biri pratik ve günlük kullanım kolaylığı sunan 16 adede kadar açık veya kapalı bölme toplam 39 litrelik bir depolama hacmi sunuyor.

Yeni Citroen C4 X, farklı kullanım gereksinimlerini karşılayan, verimli, temiz ve yüksek performanslı içten yanmalı motor seçenekleriyle belirli Avrupa, Orta Doğu ve Afrika pazarları ile uluslararası pazarlarda satılacak.

Pazara bağlı olarak, 3 farklı Citroen PureTech 3 silindirli, turbo beslemeli direkt enjeksiyonlu benzinli motor ve şanzıman kombinasyonları sunuluyor.

PureTech 100 Start & Stop, 6 ileri vitesli manuel, PureTech 130 Start & Stop, EAT8 Otomatik, yeni C4 X ayrıca, belirli pazarlarda EAT8 otomatik şanzımanla birlikte yüksek verimlilik seviyesine sahip Citroen BlueHDi 130 EAT8 Otomatik Start & Stop turbo dizel motorla da satılacak.

Citroen, elektrikli araç satışlarının yoğun olduğu birçok Avrupa pazarında sadece tamamen elektrikli e-C4 X modelini sunma konusunda adım atıyor.

100 kW güç-aktarma sistemi ve 360 kilometreye kadar WLTP menzili ile yeni e-C4 X, ana akım kompakt sınıfta, özgün tasarım, konfor ve binek otomobil genişliği kombinasyonunu sunan tek tamamen elektrikli otomobil olacak.


Geri Dön