26 / 04 / 2024

City Center Esenyurt daire fiyatları!

City Center Esenyurt daire fiyatları!

Firma: Özyurt A.Ş.

Proje: City Center Esenyurt

City Center Esenyurt daire fiyatları kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 1.750 dolar olarak belirlendi. Projedeki konut tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklılık gösteriyor



City Center projesi, Esenyurt'ta İstanbul'un Avrupa Yakası içinde yükseliyor.  City Center Esenyurt  daire fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim. 


200 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan City Center Esenyurt kapsamında toplam 428 konut yer alıyor. City Center Esenyurt projesi, Özyurt A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. 


City Center Esenyurt daire fiyatları!


126 adet mağazadan meydana gelen City Center Esenyurt satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 


City Center Esenyurt satış fiyatları metrekare birim olarak 1.750 dolar olarak planlanıyor. City Center Esenyurt teslim tarihi 2015 senesinin Şubat ayı olarak belirlendi. 


City Center Esenyurt Evleri kapsamında AVM alanı, konut, hükümet konağı, belediye binası, ofisler ve emniyet binası bulunuyor. Projede ayrıca sauna, oyun alanları ve spor alanları bulunuyor. 



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın...




City Center Esenyurt iletişim

Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi: www.citycenteresenyurt.com


projeye sor



Geri Dön