26 / 04 / 2024

City Court'ta 925 bin TL'ye ikiz villa! Hemen teslim!

City Court'ta 925 bin TL'ye ikiz villa! Hemen teslim!

City Court projesinde 301 metrekarelik 5+2 ikiz villaların fiyatları 925 bin TL ile 975 bin TL aralığında



Baklaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de yapımını tamamladığı City Court'ta 301 metrekarelik 5+2 ikiz villalar 925 bin TL ila 975 bin TL'ye, 178 metrekarelik 3+1 daireler ise 468 bin TL'ye satılıyor. Yüzde 20 peşinatla Vakıfbank, Finansbank, Yapı Kredi, ING Bank ve Akbank'tan konut kredisi kullanılabiliyor. 120 ay vadede yüzde 0,95 faiz uygulanıyor.

Toplam 23 bin 500 metrekare alana kurulan City Court'ta villaların taban oturumu 400 metrekare. 2007 yılının Temmuz ayında inşaatına başlanan City Court'ta konutların teslimleri 2008 yılının Mayıs ayında yapıldı.
Toplam 85 konuttan oluşan City Court'un yüzde 80'i yeşil alana ayrıldı. City Court'un ortak alanlarında açık ve kapalı yüzme havuzları, Türk hamamı, fin banyosu, fitness center, çocuk oyun odası, havuzbaşında kafeterya, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortları, çocuk parkı, yürüyüş yolları ve yapay gölet bulunuyor.

Sitenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak güçte elektrik enerjisi teminini sağlayacak jenaratör bulunacaktır. Daire içi intercom sistemi kurulacak, dairenin blok kapısı ile görüntülü konuşma- kapı otomatiğini kumanda etme - site girişi ve çocuk parkı ile görüntülü-ortak tesislerle sesli görüşme olanakları sağlanmış olacaktır. Her dairede 3 harici telefon hattı için alt yapı kurulacaktır. Binaların televizyon tesisatları merkezi dijital uydu yayını veya kablolu yayın sistemine göre yapılacaktır. Balkonlarda aydınlatma armatürü bulunacak, daire içi elektrik düğme ve prizleri Gewiss marka kullanılacaktır.

City Court'ta şebeke suyu depoları gerekli kapasite de yapılacak, su kesintisinde hidroforla konutlara su temini sağlanıyor. Islak hacimlerdeki tüm rezervuarlar gömme, Tüm vitrifiye ve armatürler Vitra 1.sınıf malzeme kullanılıyor. Ortak banyolarda kullanılan küvet jakuzili olarak monte ediliyor.

Tüm konutlarda Arçelik Nolde Kuchen marka, Almanya'dan ithal lake, laminat, pvs veya ahşap masif kapak, mutfak dolapları tezgah Montelli kullanılıyor. Bloomberg marka Alman malı bulaşık makinesi, ankastre ocak, davlumbaz, mikro dalga fırın, çift kapılı buzdolabı ve fırın içinde yer alıyor.

Site içinde Her konuta 1 kapalı otopark ile 1 açık otopark alanı veriliyor, misafirler için ise açık otopark imkanı sağlanıyor.

0212 691 51 00

www.citycourt.com.tr

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön