29 / 03 / 2024

Club Magic Life çevre şampiyonu oldu

Club Magic Life çevre şampiyonu oldu

Magic Life'ın 10 kulübü dünyanın en çevreci tesisleri arasında yerini aldı



Turizm Grubu TUI, 16 yıldır gerçekleştirdiği Çevre Şampiyonluğu sonuçlarını açıkladı. Magic Life'ın 10 kulübü dünyanın en çevreci tesisleri arasında yerini aldı.

Çevreye duyarlı ve geleceğe yönelik kaliteye dayalı yönetim anlayışından dolayı ilk 100'e giren otel ve tatil köylerini seçen TUI, tesisleri çevre şampiyonu sertifikalarıyla ödüllendirdi.

TUI Çevre Kontrol Listesi ve çevre ile ilgili misafir memnuniyeti anketinden elde edilen sonuçlara göre yapılan puanlamada Magic Life'ın Türkiye'deki yedi  kulübünün tamamı TUI Çevre Şampiyonu olarak ilan edildi. Magic Life'ın Tunus ve Mısır'daki üç kulübü de TUI Çevre Şampiyonluğu ödülüne layık görüldü.
Çevre korumanın sürdürülebilir bir strateji olduğunu vurgulayan Club Magic LIife  İcra Kurulu Başkanı Dr. Andreas Karsten, "Çevre yönetimi konusunda hedeflerimizin olması ve TUI çevre şampiyonlarıyla yeni bir başarı sağlamış olmamız bizi daha fazla gururlandırmaktadır. Çevre kalitesi alanında aktif olarak çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Dokuz örnek tesis var
Magic Life kulüplerinin çevreye duyarlı standartlarda işletildiğine dikkat çeken Karsten, enerji ve su tasarrufu işletim sistemi, atık madde ayırımı, güneş kolektörü ve çevreye duyarlı arıtma sistemleri ve buna benzer daha birçok farklı uygulamanın tesislerde standart hale geldiğini kaydetti. Karsten toplam dokuz tesisin şu anda TUI'nin `Eco Resort' mührünü taşıdığını söyledi.
Radikal


Geri Dön