27 / 04 / 2024

CNR Emlak 5. Gayrimenkul Fuarı 23-26 Kasım'da!

CNR Emlak 5. Gayrimenkul Fuarı 23-26 Kasım'da!

Proje Geliştiricilerinin Uluslararası Referansı CNR Emlak Fuarı, zirve ile eş zamanlı düzenleniyor. CNR Emlak Fuarı, 23-26 Kasım tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo'da yapılacak.



Yerli ve yabanı 30 bin yatırımcı tarafından ziyaret edilecek olan, Türkiye'nin ilk ve tek uluslararası emlak ve gayrimenkul fuarı CNR Emlak Fuarı, 23-26 Kasım tarihleri arasında, CNR Expo Yeşilköy'de organize edilecek.

 

CNR Emlak 5. Gayrimenkul Fuarı 23-26 Kasım da!

 

2016 yılını, özellikle yabancı yatırımcıların yoğun ilgisiyle tamamlayan CNR EMLAK Fuarı, bu yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin de desteği ile gayrimenkul ve inşaat sektörüne, yabancı yatırımcıların ve fon yöneticilerinin ilgisini artıracak.


Bu yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği ile 5.kez kapılarını açacak olan CNR EMLAK - Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Türk gayrimenkul ve inşaat sektörünün öncü firmalarının önemli projelerini ağırlayacak. Ulusal ve uluslararası yatırımcılar için önemli bir iş platformu olma özelliğini taşıyan fuar; son tüketicinin de konut ve işyeri öncelikli ihtiyaçlarına çözüm sunacak

 

CNR Emlak 5. Gayrimenkul Fuarı 23-26 Kasım da!

 

Kentsel dönüşümden modern yapılaşmaya kadar çok sayıda konunun ele alınacağı CNR Emlak Zirvesi'ne Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya ülkelerinden yatırımcılar yoğun ilgi gösterecek.


CNR Emlak Zirvesi, Türkiye'nin lokomotif sektörleri olan inşaat ve emlak sektörlerinin küresel pazara tanıtımının bir ülke meselesi olduğu bilinciyle organize ediliyor. Zirveye ulusal ve uluslararası yatırımcılar, finans uzmanları, kamu yetkilileri katılacak. Sektörün bugünü ve yarınının ele alınacağı zirvenin temasında ise yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çekmenin yolları işlenecek.



Geri Dön