29 / 03 / 2024

CNR Emlak Fuarı açılıyor!

CNR Emlak Fuarı açılıyor!

Türkiye’nin büyük konut projeleri, CNR Holding kuruluşu Sine Fuarcılık tarafından düzenlenen yarın açılacak olan CNR "Emlak 2013 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı"nda buluşacak....



"Emlak 2013 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı", Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir açılım getiriyor. 5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek olan fuar, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul yatırım ortaklığı ve emlak şirketleri ile alıcılar, finans kuruluşları ve tapu idaresini CNR EXPO çatısı altında buluşturacak.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde gerçekleştirilecek fuar, Türkiye'nin gayrimenkul vitrinine dönüşecek.


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, Daleel Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Yahya Müferrah ve Suudi Arabistan Ticaret Ataşesi Khalid Al Omaır'ın katılımıyla açılacak fuara Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da katılımı bekleniyor.


100 milyar dolarlık yatırımı temsil eden Körfez Ülkeleri Gayrimenkul Yatırım ve İş Geliştirme Konferansı'nın da yapılacağı CNR Emlak Fuarı'nda "Mega Proje- Uluslararası İstanbul Finans Merkezi", "İstanbul'un Gayrimenkulde Marka Kent Yolculuğu", "Mütekabiliyetten Sonra" konu başlıklarının yer aldığı sektörel detaylar da masaya yatırılacak.


20 bin metrekare alanda, 100'ün üzerinde proje


CNR Emlak 2013, Türkiye'nin önde gelen konut projelerini 20 bin metrekare alanda bir araya getirecek. Fuarda sergilenecek projeler arasında Tema İstanbul, Avrupa Konutları (Artaş), Bakırköy 46/Maslak 1453/my Home, İstanbul Prestij Park, Soyak Evostar, Metropol İstanbul, Vadi İstanbul, Deluxe Suits, İstanbul Loft, Gölmahal, Referans İstanbul, GüneşliPark, Nissa Residence, Koru Florya, Haliç Panorama, West Wall Villas, Evim Kadıköy, Elit Grand Palace/Elik Perla Palece, Bulvar İstanbul Evleri, Westside İst./Pashador/Canpark AVM/Sultanbeyli AVM'de bulunuyor.


Fuarda, A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı yapılacak.


Fuara yabancı ilgisi


Nihai tüketiciler, yatırımcılar ve yabancı alıcı grupların projeleri yerinde görebileceği fuara, Türki Cumhuriyetleri, Rusya, Suudi Arabistan, Katar, Ürdün, İran ve Kuveyt gibi birçok ülkeden de çok sayıda alıcı bekleniyor.


İlki geçen yıl gerçekleşen ve 120 milyon dolarlık konut satışı yapılan "Körfez Ülkeleri Gayrimenkul Yatırım ve İş Geliştirme Konferansı"nın ikincisi de fuar kapsamında organize edilecek. Daleel Group ile ortaklaşa düzenlenen konferansı izlemek üzere Ortadoğu ülkelerinden 3 binin üzerinde profesyonel katılımcı kesin kayıp yaptırdı.


Toki Haber


Geri Dön