23 / 04 / 2024

CNR Emlak Fuarı'nda 200 proje tanıtılacak!

 CNR Emlak Fuarı'nda 200 proje tanıtılacak!

Emlak piyasasında önde gelen 200 projenin tanıtılacağı CNR Emlak Fuarı 11-14 Eylül tarihleri arasında kapılarını açacak. Yoğun ilgi gören CNR Emlak Fuarı'nda bu sene 2 milyar dolarlık yatırım yapılması bekleniyor.



Emlak sektörünün önde gelen 200 projenin tanıtılacağı CNR Emlak Fuarı'nda 200 proje sergileneceği 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara 35 bin kişinin katılması bekleniyor. Yoğun ilgi gören CNR Emlak Fuarı'nda organize sanayi bölgeleri, konut projeleri, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, rezidanslar, plazalar, A ve B sııfı villalar ve sanayi siteleri görücüye çıkarılacak.


Bu yıl iki kat daha büyüyecek olan CNR Emlak Fuarı'nın ilki geçen sene düzenlenmiş ve büyük ilgi görmüştü. Özellikle Suudi Arabistanlı yatırımcılar tarafından yakında takip edilen CNR Emlak Fuarı'na geçen sene Suudi Arabistan Kralı  Abdullah bin Abdüllaziz el-Suud’un yeğeni Prens Ahmad Bandar Al-Sider'de katılarak yatırım yapmak için gelen isimlerden biri olmuştu.


Büyük ilgi gören CNR Emlak Fuarı hakkında konuşan CNR Ekspo Fuarcılık Genel Müdürü Alkan Usta  "Uzak Doğu'da özellikle Çin'de acentelik oluşturuyoruz. Bu sayede Uzak Doğu yatırımcısını da fuara çekeceğiz. Gerek Avrupalı gerekse Arap ülkelerinin yatırımcılarına emlak-inşaat sektörümüzün avantajlarından söz ettik. Çok olumlu izlenimlerimiz oldu. İçinde bulunduğumuz dönemde Kentsel Dönüşüm süreci de önem kazandı. Ulusal ve uluslararası yatırımcılar açısından bu sürecin önemli bir fırsat olduğuna inanıyoruz. Kentsel Dönüşüm bir yeniden yapılanma periyodu olarak görülmeli" dedi. Usta, Almanya, Rusya, Çin ve Körfez Ülkelerinde tanıtım faaliyetlerinde bulunduklarını bu bölgelerdeki yatırımcılarla doğrudan temas kurduklarını da vurguladı. 


İstanbul'daki mega projelerin de yatırımcılar tarafından ilgi gördüğünü belirten Usta, "3.Köprü ve 3. Havalimanı gibi projeler sayesinde mega kentin konutsal alanda daha da büyüyecek" dedi.


Bu sene de ilgiyle beklenen CNR Emlak Fuarı İşyeri satın alma, Kiralama, Konut, Finansman Fuarı yurt içi ve yurt dışında pazarlama-satış çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 


Sine Fuarcılık yetkilileri Ortadoğu ve Körfez yatırımcıların 1,5 milyar dolarlık bir potansiyelle fuara katılacaklarını dile getirdi.


CNR Emlak Fuarı'nda bu sene 2 milyar dolarlık yatırım yapılması bekleniyor. 


Geri Dön