26 / 04 / 2024

Çocuğu olan aileler buraya! Karşılıksız olarak 1. 300 lira sizin! Hemen başvurun

Çocuğu olan aileler buraya! Karşılıksız olarak 1. 300 lira sizin! Hemen başvurun

Yılda bir kez düzenli bir şekilde verilecek kırtasiye yardımı başvuruları okulların açılmasına birkaç gün kalmışken öğrencilerin ve ailelerin gündem konusu oldu. İşte detaylar…



E - Devlet Kapısı eli ile başvuruları verilen kırtasiye yardımı 2022 - 2023 eğitim – öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kalmışken tekrar gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerçekleştirilmiş olan Kabine Toplantısı’nın ardından kırtasiye yardımı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte "2022 yılı kırtasiye yardımı başvurusu nasıl, 2022 yılı kırtasiye yardımı kaç lira?" sorularının cevapları…

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KIRTASİYE YARDIMI AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu hafta gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası kırtasiye yardımı ile alakalı olarak birtakım açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 2022 - 2023 eğitim - öğretim senesinde ihtiyaç sahibi kişilere daha çok destek nedeni ile sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına kaynak sağladıklarını bildirdi.

KIRTASİYE YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kırtasiye yardımı başvuruları ise e – Devlet Kapısı üzerinden yapılmaktadır. İhtiyaç sahibi çocuğu olan aileler, T. C. Kimlik Numaraları ve e - Devlet şifreleri ile birlikte başvuru işlemlerini yapabilirler.

Çocuğu olan aileler buraya! Karşılıksız olarak 1. 300 lira sizin! Hemen başvurun


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön