20 / 04 / 2024

Coldwell gayrimenkul sektöründe hedef büyüttü!

Coldwell gayrimenkul sektöründe hedef büyüttü!

Coldwell Banker Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar; yaptığı açıklamada, son dönemde yeniden canlanmaya başlayan gayrimenkul sektöründe yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini dile getirdi.



Son yıllarda gayrimenkul sektöründe başarılı işlere imza atan Coldwell hedef büyüttü. Sabah'ta yer alan habere göre, açıklama yapan COLDWELL Banker Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar, son dönemde yeniden canlanmaya başlayan gayrimenkul sektöründe yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini söyledi.

Yıllar önce gayrimenkul danışmanı olarak göreve başlayan ve kısa bir süre önce  İzmir  Bayraklı ofisinin Franchise'nı devralan Acar, genç, deneyimli ve dinamik bir kadroyla satış ve kiralama çözümleri sunduklarını dile getirdi. Hem bireysel hem de kurumsal olarak gayrimenkul danışmanlığı yaptığını söyleyen Acar, “Endüstriyel ve ticari yapılar, konut ve ofis gibi tüm ihtiyaçlara uygun portföyümüzle cevap verebiliyoruz. Uzman danışman ekibimizle birlikte İzmir genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Coldwell Banker gibi uluslararası bir firmayla yaptığımız güçbirliği ile hizmet çıtamızı yükselttik" şeklinde konuştu.

Sektörde Haziran ayında canlanma yaşamaya başladığını dile getiren Acar; "Yalnızca İzmir içi değil şehir dışından gelenler de konut talep ediyor. Şu dönemde özellikle bahçeli ve müstakil konutlar çok revaçta. Hem kiralık, hem de satılık olarak insanlar bu tarz konutlara yöneldi. Fiyatların birkaç milyon seviyelerine kadar çıktığını söyleyebiliriz. Yazlık bölgelerdeki konutlar büyük ilgi görüyor" dedi.

İstanbul'da az katlı evlere talep artıyor! 


Geri Dön